Şoimii patriei au ieşit în stradă şi cer demisia Guvernului

Gh. Mardare

Pe vremea comunismului se spunea că copiii sunt şoimii patriei, lăstarii Partidului Comunist Român, începând chiar cu cei de la grădiniţă. La o grădiniţă de copii, educatoarea le-a spus copiilor că ei sunt şoimii patriei, lăstarii partidului. Mai târziu, un copil îi spune tov. educatoare: ştiţi, şoim Viorel a făcut pe el.

          Cine sunt copiii din Piaţa Victoriei, ai liderilor din opoziţie? De ce, domnilor liberali, otrăviţi copiii cu conflicte politice? Lăsaţi copiii să înveţe carte, să înveţe istoria Partidului Naţional Liberal, dacă dumneavoastră aţi uitat. Oare Brătienii aşa făceau, scoteau copiii în stradă să protesteze împotriva adversarului politic? Ionel Brătianu, Vintilă Brătianu, Gheorghe Tătărescu au contribuit la înfăptuirea României Mari sub coroana Regelui Ferdinand. Ei au murit împuşcaţi de regimul bolşevic pentru crezul lor politic şi pentru cauza dreaptă a neamului românesc. Dumneavoastră ce faceţi? Copiaţi sistemul bolşevic şi scoteţi copiii în faţă? De ce nu vreţi să respectaţi memoria fruntaşilor mai sus arătaţi?

          Nu doresc să aveţi soarta ţărăniştilor care, uşor-uşor, s-au pierdut în ceaţă, deşi Iuliu Maniu, precum şi Mihalache au fost lideri marcanţi ai acestui partid şi care au avut un sfârşit tragic, ca şi liberalii.

          Să ştiţi că pe aceşti lideri mai sus arătaţi i-am cunoscut de aproape, deşi eram copil pe vremea aceea, mai ales pe Ionel Brătianu, care venea des la Constanţa şi era primit de Radu Roşculeţ, avocat de elită şi deputatul Dobrogei în Parlament. El a botezat şi a cununat 100 de muncitori din portul Constanţa şi tot ei l-au legat şi l-au trimis la moarte alături de Brătieni.

          Adevărul este unul singur. Cuiul lui Pepeplea e la Palatul Cotroceni.

          Domnilor senatori şi deputaţi, vă înşelaţi dacă credeţi că veţi guverna în linişte atâta timp cât împăratul de la Cotroceni vă pune mereu beţe în roată. El a spus de mai multe ori că luptă cu orice preţ, ca mai devreme sau mai târziu acest Guvern să plece şi să pună guvernul pe care-l doreşte. Aveţi majoritatea în cele două Camere şi destule motive să-l suspendaţi. Sigur, nu e uşor, dar trebui, altfel ura, conflictele politice nu se vor sfârşi.

          Puteţi să faceţi scară la cer, că el va încerca s-o dărâme.

          Acum vrea referendum, iar întrebarea pe care vrea s-o pună pe buletinul de vot este o prostie curată. Cum s-ar spune, mănânci calule ovăz?. Şapte milioane de euro aruncaţi pe apa sâmbetei! Eu, personal, nu merg să votez asemenea bazaconie şi-i anunţ pe toţi prietenii mei să nu meargă să voteze. Pun chiar şi afişe pe toţi stâlpii – nu mergeţi la vot! De fapt, se poartă acum sistemul ăsta, mergeţi la vot, nu mergeţi la vot. Domnul Băsescu aşa a zis: nu mergeţi la vot şi nu s-a întâmplat nimic, iar domnul Dragnea a zis- mergeţi la vot şi l-au condamnat la doi ani cu suspendare.

          Oare cine sună? Eu sunt, vecinul de la  parter! Vai de mine! Am crezut că-i miliţia! Ce miliţie, doamnă, acum nu mai e miliţie, dar e DNA. Şi ce diferenţă este între miliţie şi DNA? Păi DNA sunt mascaţi ca să sperie copiii!

Comentarii

21/02/17 13:54
ecologistul

Zise MOS BESINA, si mai capata un leu la penzie !

21/02/17 14:10
Rufe Murdare

1. Luați o icoană sau un crucifix, sau mai bine puneți pe troița din Piața Petru o pancartă pe care să scrieți: Lăsați copiii să vină la mine! Tovarășii o să mimeze puțin că sunt mulțumiți.
2. Cuiul lui Pepelea se află la Gheorghe Crișan.

25/02/17 14:42
ady

Că copiii, dacă credeţi.
Cu asemenea cacofonii nu speriaţi copiii. Chiar dacă aţi dori să fie şoimi ai patriei şi să facă pe ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]