Sosesc alimentele UE pentru categoriile vulnerabile ale populaţiei

Serviciul de asistenţă socială din cadrul Primăriei Beclean a început recepţia alimentelor sosite din partea Uniunii Europene în sprijinul categoriilor defavorizate ale populaţiei.
Campania derulată de către Consiliul Judeţean s-a concretizat până acum cu depozitarea în spaţiile Direcţiei Locale de Gospodărire Comunală a şapte din cele nouă produse destinate persoanelor cu handicap, beneficiarilor de venit minim garantat, şomerilor indemnizaţi şi pensionarilor cu venituri lunare mai mici de 400 de lei.
1054 de persoane, în total, se vor alege astfel cu câte un pachet a aproximativ 25 de kilograme conţinând făină de grâu şi de porumb, paste făinoase, ulei, zahăr, zacuscă de vinete, bulion, o conservă de porc şi miere de albine.
Până în prezent la Beclean au fost primite cantităţile prevăzute de făină de grâu şi de porumb, paste făinoase, ulei, zahăr, zacuscă de vinete şi roşii în bulion. Distribuţia către beneficiarii ajutoarelor respective nu va începe încă, fiind aşteptate să sosească mierea de albine şi conservele din carne de porc, care sunt prevăzute să ajungă la Beclean pe la sfârşitul lunii septembrie.
Serviciul de asistenţă socială va anunţa public momentul când va începe împărţirea către populaţie a pachetelor cu alimente, urmând ca distribuirea lor să se facă după un program bine stabilit.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]