Spaţiul Privat Virtual este un serviciu informatic gratuit, disponibil 24 / 24

Spaţiul Privat Virtual (SPV) este o modalitate de comunicare electronică care conferă doar avantaje: este gratuit şi uşor de accesat 24h/24h de pe orice dispozitiv mobil sau fix conectat la internet. Prin intermediul SPV nu mai este necesară deplasarea la sediul agenţiilor ANAF sau la oficiul poştal pentru a depune declaraţii sau pentru a primi un act administrativ fiscal.

Spaţiul Privat Virtual oferă contribuabililor persoane fizice şi persoane juridice toate facilităţile comunicării electronice a înscrisurilor în legătură cu situaţia financiară sau fiscală proprie, a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum şi a altor informaţii.

Declaraţiile fiscale, inclusiv ‘’Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice’’, se pot depune on-line prin intermediul SPV. Pentru depunerea on-line a declaraţiei unice până la data de 16 iulie 2018, inclusiv, se acordă o reducere de 5 % din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligaţii fiscale anuale pentru anul 2018.

Beneficiază de o reducere suplimentară de 5% din impozitul pe venit anual estimat datorat şi contribuţiile aferente şi contribuabilii care achită integral, cu anticipaţie până la data de 15 decembrie 2018, impozitul pe venit estimat aferent anului 2018 şi contribuţiile aferente CAS şi CASS.

Accesarea serviciului "Spaţiul privat virtual" se face de pe pagina principală a portalului ANAF www.anaf.ro, la secţiunea ‘’Servicii Online-Serviciul înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice Spaţiul Privat Virtual.’’

Instrucţiunile pentru înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice în Spaţiul Privat Virtual sunt publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală www.anaf.ro, accesând următorul link:

 https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_pers...

hY9PC4JAFMQ_

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud invită contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice să se înroleze în cadrul serviciului „Spaţiu Privat Virtual” pentru a putea beneficia de avantajele comunicării on–line cu administraţia fiscală.

Pentru orice problemă întâmpinată contribuabilii pot solicita sprijinul specialiştilor din cadrul A.J.F.P. Bistriţa-Năsăud.

                                                              Şef Administraţie,                   

                                                   Constantin Cristian PARASCA                                          

                                                                                                      

Comentarii

14/07/18 15:25
carcotas

Eu va sfatuiesc sa va gandtiti de 10 ori inainte de a face tot felul de plati sau operatiuni financiare si/sau fiscale si de a depune tot felul de declaratii unde va dati toate datele personale... prin telefonul mobil sau online pe internet, acuma cand o problema deosebita au chiar si bancile, carora hackerii le " sparg " conturile si siteurile functionale...
Este AVANTAJOS, dar ganditi-va la pericolul si dezavantajul de a va fi "furate " datele in scopuri "marsave " si vandute te miri caror "smecheri " care pe spatele "tau " comit tot felul de prostii ... si de unde te poti trezi acasa cu o executare silita de care tu habar sa n-ai. Sa nu uitati ca mai aldracului decat " ghestapoul " , sunt bancile si fiscul care te pot nenoroci imediat si pana-ti remediezi prin justitie problemele, mori si nu-ti mai " trebuie " . . .
Deci, "manual " , personal si direct la ghiseul institutiilor este cel mai sigur si ok ! Lasati telefoanele mobile ptr telecomunicatii si facut poze ... si nu intrati in acest " joc periculos " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5