Spectacolul "Nu te opriii!", o comedie cel puțin…romantică

O comedie cel puțin…Romantică. 
Spectacolul Nu te opriii…! prezintă patru povești de iubire diferite și atipice. 
Un blind date - frumusețe și stângăcie- în care un macho man și o femeie sexy, ambii cu fantezii bogate dar și cu frici și cu o sensibilitate profundă datorită tuturor relațiilor ratate prin care au trecut fiecare, se îndrăgostesc unul de celălat. 
O prietenie dintre un gay și secretara lui - un gay bogat, făcând parte din lumea artistică, este curtat de secretara lui, profund îndrăgostită de el. În disperarea ei de a nu rămâne singură în fața trecerii timpului, face totul pentru a nu își pierde ultima șansă la iubire. Este oare normală iubirea unei femeie pentru un gay? Este normală iubirea? 
Un divorț - o ceartă în familie care poate duce până la divorț. N-ați trecut prin așa ceva? Oare împărțim doar lucruri la partaj sau și bucăți din sufletul nostru? Toată cearta dintre ei se transformă în amintiri și regrete. Vor reuși cei doi să înțeleagă că încă se iubesc? 
Nunta - înainte de emoționantul moment al nunții, mireasa își cheamă cel mai bun prieten să îi fie alături. O discuție încurajatoare se transformă într-un dezastru, iar mirele pleacă. Va mai avea loc nunta? Și cine va fi de fapt mirele? Vă lăsăm pe dumneavoastră să aflați. 
Dumnezeu iubește iubirea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5