Stelian Dolha, candidatul PNL-USR – PLUS, în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean! Vezi lista candidaților PNL!

Stelian Dolha şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, sub egida alianţei PNL – USR – PLUS. Alături de acesta au fost preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud – Ioan Turc, secretarul de stat Diana Morar de la Ministerul Justiţiei, deputatul Cristina Iurişniţi, preşedintele PLUS B-N – Lorant Sas, primari liberali, şefi de instituţii deconcentrate. De asemenea, PNL şi-a depus lista de candidaţi pentru statutul de consilier judeţean.

          „Candidatul nostru, Stelian Dolha, pleacă cu multă determinare pentru a câştiga Consiliul Judeţean. Vreau să fiu cât se poate de bine înţeles. Singurul candidat care poate să-l trimită pe Radu Moldovan într-un concediu prelungit este Stelian Dolha, iar singurul partid şi alianţă politică care pot să trimită actuala majoritate a PSD în opoziţie este PNL – USR – PLUS. Ne bazăm în efortul nostru pe faptul că oamenii au înţeles că PSD este forţa politică nocivă care a ţinut judeţul şi ţara pe loc. Avem o uriaşă oportunitate la aceste alegeri pentru a ne restarta, pentru a ajunge de la judeţul cu cele mai mici venituri din România pe cap de locuitor la un judeţ de top al ţării”, a declarat liderul PNL B-N, Ioan Turc.

          Stelian Dolha a menţionat că s-a decis să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, renunţând la funcţia de prefect, din mai multe motive. „M-am săturat ca judeţul Bistriţa-Năsăud, timp de opt ani de zile, să fie o feudă roşie, politizată cap-coadă. În cele opt luni de zile cât am fost prefect, mi-am dat seama că instituţile noastre din Bistriţa-Năsăud sunt căpuşate politic, sunt pline de nepotism şi de oameni care au un singur criteriu: carnetul de partid roşu. Cu astfel de oameni nu o să putem face niciodată administraţie, cu astfel de oameni nu o să putem face niciodată performanţă administrativă. În tot acest timp, oamenii care au performanţă, care se pricep să facă administraţie, copiii noştri pe care-i punem să înveţe să aibă rezultate bune la învăţătură, nu au acces în aceste instituţii publice. De ce? Pentru că nu au girul celui de la etajul II”, şi-a motivat candidatura Stelian Dolha.

          Candidatul PNL-USR-PLUS a adăugat că oricât ar încerca liderul social-democrat să arate că este „progresist”, imaginea sa nu poate fi dezlipită de faptul că „patru ani ai stat la braţ cu Dragnea, într-o perioadă în care Dragnea ar fi făcut orice numai să scape de puşcărie” sau după ce a mandatat-o pe Viorica Dăncilă.

          „M-am decis să candidez pentru că judeţul Bistriţa-Năsăud nu are viziune, pentru că astăzi suntem un fel de Teleorman al Transilvaniei sau un fel de Vaslui al Transilvaniei, pentru că avem cele mai mici salarii. (...) În judeţul Bistriţa-Năsăud oamenii nu sunt aşa de fericiţi, nu sunt aşa de zâmbitori cum ar crede unii, care lucrează mai mult pe la stat de o bună bucată de vreme şi cam atât. Nu ai cum să spui că în judeţul Bistriţa-Năsăud lucrurile sunt în regulă şi avem cele mai mici salarii”, a mai precizat Stelian Dolha.

          Candidatul liberal susţinut şi de USR-PLUS a făcut referire şi la proiectul de extindere a reţelei de gaze naturale în judeţul Bistriţa-Năsăud. „Opt ani de zile oamenii ăştia ce au făcut, opt ani de zile în care au avut vicepremier, premieri, miniştri şi în judeţul Bistriţa-Năsăud s-a întâmplat ceva, o formă fără fond, ADI Gaz, în timp ce în judeţele din jurul nostru – Suceava, Maramureş – au declarat gazul proiect de importanţă naţională. În toată perioada asta, în judeţul Bistriţa-Năsăud nu se întâmpla nimic. Gazul în judeţul Bistriţa-Năsăud o să ajungă, dar adus de Stelian Dolha şi echipa din spatele lui şi Guvernul liberal. Asta e promisiunea pe care o fac locuitorilor acestui judeţ: în patru ani de zile, gazul ajunge în fiecare casă din judeţul Bistriţa-Năsăud şi îmi pun mandatul pe masă. Atât: gazul în patru ani. Împreună suntem o forţă, pentru că am PLUS-ul lângă mine, USR-ul. Le mulţumesc pentru încredere, mulţumesc colegilor, premierului României. Mergem la victorie, fiţi sigur de asta”, a concluzionat Stelian Dolha.

          În numele USR, deputatul Cristina Iurişniţi a precizat că alianţa USR-PLUS este alături de un singur reprezentant al dreptei pentru „a duce PSD la lada de gunoi a istoriei”. „Alianţa USR-PLUS vine cu 14 angajamente pe care le va urmări şi pe care le va susţine alături de partenerii noştri. Dorim să avem propria noastră linie de comunicare pentru că USR – PLUS a susţinut lupta împotriva corupţiei, a luptat pentru drepturile fundamentale ale omului, pentru justiţie şi statul de drept”, a declarat Cristina Iurişniţi.

          Liderul PLUS B-N, Lorant Sas, a menţionat că Stelian Dolha este cel mai puternic candidat şi singurul candidat de dreapta care poate să câştige preşedinţia CJ. „Credem că alături de candidatul nostru vom putea moderniza cu adevărat acest judeţ. Credem cu tărie că vom putea să demarăm modernizarea judeţului şi, în mod special, redarea demnităţii şi încrederii satului românesc şi mediului rural. Avem mare nevoie ca tinerii noştri să se întoarcă acasă, să continue afacerile părinţilor lor, să facem paşi mari înainte”, a concluzionat Lorant Sas.

Lista PNL pentru Consiliul Județean: 

Nr crt

Nume

Prenume

 
 

1

DOLHA

NECHITA-STELIAN

 

2

SIGHIARTĂU

ROBERT-IONATAN

 

3

HOGNOGI

SORIN

 

4

ȚIOLAN

GRIGORE

 

5

MITITEAN

SORIN-AUREL

 

6

DEDEAN-BORTĂȘ

IOAN

 

7

COMAN

SAMUEL-LEON

 

8

FLOREAN

OVIDIU IOSIF

 

9

GANEA

OCTAVIAN MIHAI

 

10

MOLDOVAN

FLORIN CRISTIAN

 

11

ZĂGREAN

IOAN

 

12

SCUTURICI

GHEORGHE

 

13

CÂRLIG

CRISTIAN  COSTEL

14

MARICA

MARIUS-MACEDON

15

CALO

VIORICA

16

RUS

MARIN VASILE

17

RUS

DORU OCTAVIAN

18

SBÂRCIU

CĂLIN

19

SIGMIREAN-POP

DOINA-MARIA

20

CRISTEA

DANIEL ALIN

21

IONUȚIU

ALIN

22

HOGNOGI

GHEORGHE-GAVRILĂ

23

WECHTER

RADU COSMIN

24

MUREȘAN

MIHAI

25

HĂȘMĂȘAN

TEODOR TIBERIU

26

POP

ALEXANDRU IOAN

27

VLAȘIN

DORIN NICOLAE

28

RUSU

BOGDAN DORU

29

PAȘC

ROXANA BIANCA

30

POP

ELENA-MARIA

31

SCRIDONESI

MIHAI GABRIEL

32

SAS

DORU FLORIN

33

ROPAN

IONEL

34

FOROGĂU

MARIAN VIOREL

35

AVRAM

SORIN

36

CICȘA

STELIAN OCTAVIAN

37

TIMBUȘIU

NICOLAE-IULIAN

38

GUZU

LOGIN

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5