Stelian Dolha: Este o lipsă de comunicare între PSD şi PNL chiar şi în judeţ. Aş trage un semnal de alarmă

Preşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că există o lipsă de comunicare în cadrul USL din judeţul nostru, Dolha precizând că nu a mai discutat aplicat cu preşedintele PSD Radu Moldovan de trei sau patru luni de zile.


,,Este o lipsă de comunicare între PSD şi PNL şi aş trage un semnal de alarmă chiar şi la Bistriţa, în cadrul USL. Nu am mai discutat cu preşedintele PSD de trei sau patru luni de zile, aplicat pe ce înseamnă USL în judeţul Bistriţa-Năsăud”, a afirmat Dolha.


Întrebat dacă a lansat o invitaţie în sensul acesta, deputatul PNL Stelian Dolha a răspuns:


,,Nu am lansat o invitaţie scrisă, am lansat doar o invitaţie verbală acum câteva luni de zile în care spuneam că trebuie să ne vedem cel puţin o dată pe lună să discutăm de problemele USL-ului în judeţul Bistriţa-Năsăud. Vina e a amândurora, şi a mea, în calitate de preşedinte al PNL, că nu am insistat, că nu am făcut poate o hârtie oficială, o invitaţie scrisă pe care să o trimit către PSD şi asta”.


Preşedintele PNL BN a mai spus că sunt comune în judeţ unde USL nu funcţionează, dar speră ca în perioada următoare toate aceste probleme să fie rezolvate.


,,E vorba de doi copreşedinţi ai USL care trebuie să se pună la masă şi să discute toate problemele care sunt în teritoriu, pentru că, astăzi, vă spun cu sinceritate: sunt comune unde USL nu funcţionează. Sunt comune unde avem diferenţe de opinie între primari şi viceprimari, între primari şi consilieri şi lucrurile astea se pot rezolva printr-o comunicare. Acum, pentru că vin sărbătorile şi va fi o perioadă mai liberă o să ne întâlnim cu preşedintele PSD, colegul meu de alianţă, Radu Moldovan, şi toate problemele astea o să le rezolvăm. În luna ianuarie voi face o analiză împreună cu preşedintele Radu Moldovan şi acolo unde lucrurile nu se rezolvă, să venim amândoi la sfârşitul lunii ianuarie şi să vă anunţăm: astea nu le-am rezolvat”, a subliniat Stelian Dolha.


Liderul PNL BN a precizat că trebuie accentuată această colaborare între PSD şi PNL, pentru ca problemele din Parlament să nu se răsfrîngă şi în teritoriu.


,,Sper ca 2014 să fie un an mai bun, în care să reuşim să accentuăm această colaborare. Nu e vorba de o dragoste care s-a atenuat, e vorba doar de comunicare. Lipsa asta de comunicare s-ar putea să ducă la divergente de opinie, uitaţi ce s-a întâmplat în Parlament şi nu aş vrea să se răsfrângă mai departe şi în judeţul Bistriţa-Năsăud”, a concluzionat deputatul PNL Stelian Dolha.

Comentarii

12/12/13 20:18

D-le Dolha, ştii cum spune omul de la ţară:
- Pune mâna pe cartea de istorie a Brătienilor şi apoi o să vedeţi ce a fost PNL-ul, nu unde a ajuns acuma.
Mare dezamăgire o să aveţi. Din păcate n-ar fi trebuit să fiţi fraierit, sunteţi tânăr, deschideţi-vă ochii şi sufletul ca să deveniţi un adevărat liberal alături de alţi tineri.
Cum a putut să se asocieze PNL-ul cu urmaşii torţionarilor Brătienilor şi a atâtor martiri din comunism?
Aici ar trebui să vă apuce ruşinea.

CINE ARE MINTE SĂ IA AMINTE!

13/12/13 10:32
Carcotasul

Domnul Dolha,
Cu tot respectul pe care-l am fata de Dvs ( personal si PNL ca partid...) trebuie sa va atrag atentia ( dar cred ca stiti dvs foarte bine acest lucru... numai va faceti ca NU...) ca absolut toate partidele "mici" ( in sensul ca niciodata singure nu vor putea detine in vre-un fel sau altul ..." puterea" ) nu sunt decat niste "corzi"... intre "strunele ceterii" celor aflati "la butoane", indiferent ca-s de stanga ori de dreapta si ca ele ( partidele de coalitize sau de "completare"... ) nu pot face altceva, decat sa "cante dupa cum sunt frecate" ... de... "arcusul" "ceterasului" adica, actualmente, de catre PSD-ul de sau care va sprijinti reciproc sa puteti guverna.
Acelasi lucru il "pateatzi" si daca erati "la dreapta"...
Asta este soarta tuturor "finilor", care merg la "nasi" de aceste sarbatori sa le spuna ..." saru' mana Nasu' " ... etc. etc. se "gudura" pe langa "el"... si cand pleaca ... nu "pleaca cu mana goala"... primind si "ei"... acolo... "ceva"... de sarbatori. Acelasi lucru il "primeati" si daca erati asociati cu cei "dinspre dreapta" , in mod sigur !
Cred ca atunci cand ati intrat la guvernare, trebuia sa faceti un "contract"... cu mult mai multe si mai viabile "clauze penale" pentru Dvs ptr ca am senzatzia ca ati fost amarnic... "pacalitzi " ! Dar, nu va mai "amaratzi" pentru ca oricum, dvs ( PNL-istii )singuri... tot nu puteati face nimic si " SINGURA SOLUTZIE ESTE ... INC-O REVOLUTIE " ! ! !

08/01/14 00:24
un BRATIAN

A-TI VANDUT ORGANIZATIILE PNL LA PSD . A MERITAT

08/01/14 00:29
un BRATIAN

A-TI VANDUT ORGANIZATIILE PNL LA PSD , A MERITAT. VEZI COMUNELE MIHAIESTI , PETRU RARES , CICEU GIURGESTI ,

08/01/14 00:55
un BRATIAN

ai vandut organizatii PNL la PSD E BINE. BAFTA

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5