Stelian Dolha: În iunie, în toamnă, numărul celor care o să protesteze, o să se dubleze

Protestele continuă la Bistriţa şi în alte oraşe din România pe fondul măsurilor de austeritate şi în pofida apelului la unitate lansat de preşedintele Băsescu.

Vicepreşedintele PNL B-N, Stelian Dolha, consideră că protestele nu se vor opri aici, iar numărul acesta se va dubla, tripla în perioada alegerilor locale şi parlamentare.

,,Dacă ne uităm la ceea ce se întâmplă în România, vedem că există un singur subiect comun: demisia preşedintelui, demisia Guvernului Boc. Pentru prima dată, după o bună bucată de vreme, România se trezeşte.

Dacă pe noi, pe cei din Opoziţie, ne-au surprins plăcut, pe cei de la Putere i-au cam zdruncinat. I-au zdruncinat pentru că nu se aşteptau, pentru că serviciile secrete pe care le patronează nu i-au informat.

Azi, în oraşele din România sunt zeci, sute de oameni care protestează. Acum sunt sigur de un lucru, că în iunie, în toamnă, numărul celor care o să protesteze, o să se dubleze, o să se tripleze”, a declarat, vineri, în cadrul unei de presă USL, liberalul Stelian Dolha.

În opinia acestuia, discursul preşedintelui Traian Băsescu nu i-a liniştit pe oameni, ci dimpotrivă, i-a înverşunat şi mai tare. Dolha susţine că Băsescu refuză să audă, să ia seama de lozincile scandate în stradă, agăţându-se în continuare de scaun.

,,După părerea mea, discursul lui Traian Băsescu s-a desfăşurat sub o sigla: Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!, pentru că în ciuda protestelor evidente, în ciuda unei crize care se accentuează pe zi ce trece, preşedintele ne spune că nu-şi va da demisia, că tot ce a făcut până acum este bine şi nu va schimba nimic.

Ce am mai înţeles eu, că noi toţi trebuie să tăcem. Singurul care trebuie să vorbească este el. Peste toţi ar trebui să se aştearnă tăcerea. Ar trebui să fim de acord cu el, iar dacă nu o facem suntem ca şi Voronin”, a comentat Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5