Subprefectul Ioan Zăgrean: Punct de lucru pentru Înmatriculări şi Permise la Beclean, reabilitarea sediului Prefecturii, obiective în 2023

 Subprefectul Ioan Zăgrean, secretar general al PNL Bistriţa-Năsăud, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva dintre priorităţile mandatului său, fie că vorbim de investiţii, fie de apropierea de cetăţean.
 
          „A trecut aproape un an, m-am acomodat, am învăţat, ştiu ce am de făcut în Prefectură, mi-am stabilit câteva obiective. Unul dintre obiective a fost renovarea, modernizarea clădirii Instituţiei Prefectului, cu tot ce înseamnă aceasta. La începutul mandatului meu am spus că vreau să fim mai aproape de oameni, inclusiv printr-un Punct de Înmatriculare a Vehiculelor şi Permise la Beclean. Suntem în linie dreaptă, documentaţia este trimisă şi aşteptăm ordinul de la minister. Am identificat spaţiul, avem logistica, aşteptăm doar Ordinul de ministru ca să putem începe. Cel mai probabil, în primul trimestru al anului viitor va funcţiona acest Punct şi la Beclean", a explicat subprefectul Ioan Zăgrean.
 
          Pentru proiectul de reabilitate şi modernizare a Palatului Administrativ, finanţat prin PNRR, cu o valoare de circa 22 milioane lei, s-a ajuns la faza de proiectare, urmând să fie lansată procedura de achiziţie publică pentru proiect tehnic şi execuţie. Cel mai probabil în luna mai ar putea începe, etapizat, derularea efectivă, care prevede inclusiv instalarea de panouri fotovoltaice, sistem de încălzire prin pompe de căldură, staţii de încărcare pentru vehicule electrice etc.
 
          Nu în ultimul rând, subprefectul Zăgrean a menţionat că apropierea faţă de cetăţean rămâne un obiectiv şi prin asigurarea audienţelor, la nivel de comună, astfel încât oamenii să nu mai fie purtaţi pe drumuri, ci instituţia să ajungă în localitatea respectivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5