Super cărți de istorie ce nu trebuie să îți lipsească din bibliotecă

Îți place istoria sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre un anumit subiect? În cazul acesta, îți propunem să citești cât mai multe cărți de istorie, pe care le poți comanda cu transport gratuit de pe LIBREX. Acolo, vei găsi super carti de istorie, grupate pe categorii, astfel încât să poți selecta mai ușor ceea ce îți place. În continuare, îți propunem câteva titluri interesante și motivele pentru care să le alegi!

 

  1. Cărți despre Marea Unire

Unul dintre cele mai importante evenimente din istoria țării noastre l-a reprezentat, fără îndoială, Marea Unire din 1918. Atunci, provinciile românești de la acea vreme s-au unit și au creat România Mare (sau România Întregită). A fost un eveniment încărcat de emoții, un eveniment care a schimbat cursul țării noastre și despre care toți oamenii ar fi bine să afle cât mai multe detalii. De aceea, îți recomandăm Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri.

 

  1. Cărți despre istoria Europei

Civilizația Europeană a fost printre primele formate, așa că dacă tocmai ți-ai descoperit pasiunea pentru istorie în general, ar fi bine să citești câteva cărți care să îți arate ce s-a petrecut pe teritoriul continentului din punct de vedere politic. Poți citi cărți despre diferite etape din evoluția Europei, în funcție de ce perioadă istorică îți place mai mult. Sugestia noastră este cartea Istorie și tradiții la europeni, de Dominique Venner.

 

  1. Cărți despre istoria României

Istoria României este foarte frumoasă și considerăm că orice persoană trebuie să o cunoască. Mulți adulți și chiar adolescenți, nu au apreciat orele de istorie din școală, din diferite motive. Însă, au descoperit cât este de interesantă istoria țării noastre prin prisma cărților care prezintă totul într-un mod atractiv. Dacă ar fi să îți recomandăm doar o carte despre istoria României, ar fi aceasta: Istoria României, de la Editura Corint (autori: Mihai Bărbulescu, Dennis Deletant, Keith Hitchins, Șerban Papacostea, Pompiliu Teodor).

 

  1. Cărți de istorie generală

Dacă vrei să citești despre istoria generală a omenirii, fie că ne referim la anumite epoci, la istoria recentă, la diferite evenimente de mare amploare și așa mai departe, cu siguranță vei gasi la LIBREX toate cărțile pe care ți le dorești, la prețuri excelente. Este important să alegi cărți variate, care să îți satisfacă dorința de cunoaștere și pe care să le răsfoiești ori de câte ori vrei să afli o informație nouă. Recomandarea noastră este Ciocnirea lumilor, de Immanuel Velikovsky.

 

  1. Cărți despre dezvăluiri istorice

Ultima categorie de cărți istorice pe care ți-o propunem astăzi este cea a dezvăluirilor istorice. Acestea atrag foarte mulți curioși și oameni care își doresc să afle adevărul despre anumite evenimente. La momentul producerii acestora, unele informații au fost ascunse sau denaturate și abia peste ani adevărul a ieșit la suprafață. Astfel, îți recomandăm cartea Cum merge lumea, de Noam Chomsky.

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre și că le vei lua în considerare pentru a-ți completa biblioteca!

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5