Nevăzători în concurs

Susana Drăguşin calificată la faza de ţară

Recent a avut loc, la Cluj-Napoca, faza zonală a concursurilor pentru nevăzători „Prietenii cărţii braille” şi „Citire rapidă şi corectă în alfabetul braille”, unde Filiala ANR BN a fost reprezentată, cu brio, de către d-na Susana Drăguşin, vicepreşedintă în cadrul filialei judeţene.

La această întrecere au participat nevăzători din 10 judeţe şi, după un dur şi pertinent tur de întrebări, o citire exemplară, reprezentanta noastră, Susana Drăguşin s-a clasat pe un meritoriu loc II şi va participa la faza pe ţară a concursurilor, care va avea loc în localitatea Buziaş, jud. Timiş, în data de 16.04.2011.

Iată cum Asociaţia Nevăzătorilor – Filiala B-N se preocupă şi antrenează nevăzătorii în concursuri, socializându-i şi aceştia devin redutabili concurenţi, reprezentând cu cinste şi onoare judeţul în activităţi, iar preşedintele Iacob Pop şi conducerea se implică în organizarea şi crearea condiţiilor necesare.

Felicitări stimată d-nă SUSANA DRĂGUŞIN, nevăzătorii şi conducerea filialei sunt alături de d-voastră, vă urăm succes şi să deveniţi câştigătoare şi la nivel de ţară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5