Tăiatul porcului, ritual păstrat de artistul Nicu Cioanca. Bunătăţi din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului
Lun, 12/19/2016 - 15:28
Artistul Nicu Cioanca, directorul adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură, se pregăteşte de Sărbătorile de iarnă. Conform tardiţiei, de pe masa de Crăciun a îndrăgitului interpret nu va lipsi cârnaţul şi alte preparate făcute acasă, din porcul crescut în ogradă, pe Valea Bârgăului.
Tăiatul porcului a avut loc în week-end, aşa cum s-a întâmplat la mulţi gospodari din judeţ.
La mulţi ani, cu sănătate !
Citiţi şi:
- În prag de zi onomastică, Nicu Cioanca nu uită de tradiţiile bârgăuane
- Bucuriile primarului Hognogi: tăiatul porcului şi zăpada
- Tăiatul porcului, ca pe la gazde, și bucate alese la Crăciun în Bistrița-Năsăud!
- La tăiatul porcului, explozie de butelie
- Tragedie la tăiatul porcului pentru un director de la Iproeb. Acesta se zbate între viaţă şi moarte
Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Nu se va fi gândit niciodată, autoarea, că lucrarea sa va...
Comentarii
Cerpas Ion Cornel -
Mar, 17:40
Buna ziua.Unde pot gasi arhiva SMA BERZOVIA(AGROMEC ) JUDETUL CARAS-SEVERIN pentru adeverinta...
Iuliu -
Mar, 16:55
Programul de guvernare este construit pe trei piloni fundamentali şi anume:
-Ordine în finanţele...
Emanuela Drăghici -
Mar, 14:01
Un lista excelentă și cu adevărat practică, aș vrea doar să adaug că în zborurile lungi mă ajută...
prof. Vasile G -
Mar, 12:52
La ceasurile acestei vârste frumoase în marșul prin viață, prinn Valea vieților noastre, un...
Coubis Alina -
Mar, 10:49
Dumnezeu este cu Marius și o să fie bine doamne ajuta sa se facă bine și Dumnezeu are grija de un...
Aniversări
Astăzi este o zi specială pentru ing. Ioan Cătălin Păun, director executiv al Direcției pentru Agricultură a județului Bistrița-Năsăud.
Ziua de dumneavoastră de naștere, doamna prof.
Adaugă comentariu nou