Tânăr bistriţean, arestat preventive pentru trafic de droguri de mare risc

Un tânăr din Bistriţa, prins în flagrant în timp ce oferea la vânzare cannabis, a fost arestat preventiv pentru 29 zile, anunţă Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud.
Potrivit portalului instanţelor de judecată este vorba despre Flaviu Martinian Măgheruşan, în vârstă de 22 ani, din municipiul Bistriţa. Acesta este cercetat pentru pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi instigare la introducere în ţară de droguri de risc.
În urma audierilor efectuate de către procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, acesta a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore faţă de învinuitul M.M.F., pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi instigare la introducere în ţară de droguri de risc. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Încă din 30 ianuarie a.c., lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud s-au sesizat cu privire la săvârşirea de către tânărul bistriţean a infracţiunii de trafic de droguri de risc, dosarul fiind declinat către D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud. Acesta comercializa drogul de risc cannabis cu preţul de 50 lei/gram pe raza municipiului Bistriţa. „Cu ocazia desfăşurării activităţilor specifice de către lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, în baza delegărilor procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, în 12 aprilie 2012, numitul M.M.F. a fost prins în flagrant, în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 30 grame cannabis. Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri, respectiv: cantitatea de aproximativ 40 grame cannabis, un cântar electronic, unităţi de stocare a datelor şi telefoane mobile”, se arată în comunicatul SCCO Bistriţa-Năsăud.
De asemenea, au fost puse în executare trei mandate de aducere pe numele unor persoane cercetate în dosar. În urma audierilor efectuate de către procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, acesta a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore faţă de învinuit, magistraţii Tribunalului Bistriţa-Năsăud dispunând arestarea preventivă a acestuia.
Numiţii B.A.A., D.F.G. şi N.D.F. sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de deţinere de droguri în vederea consumului propriu, prev. de art.4 al. 1 din Legea nr. 143/2000. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5