Tânăr, de 32 de ani, a murit fulgerat la Sângeorz-Băi. Echipajul SMURD a găsit doi bărbaţi loviţi de trăsnet

Astăzi, a fost sesizat prin 112 faptul că, în orașul Sângeorz-Băi, doi bărbați au fost loviți de fulger.

Din primele date, cei doi s-ar fi adăpostit pe timpul unei furtuni sub un foișor din lemn, în vecinătatea unei păduri. Din nefericire, unul dintre aceștia, în vârstă de 33 de ani, din Timișoara a decedat. Celui de-al doilea, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, i-au fost acordate îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru ucidere din culpă, de către polițiștii din Sângeorz-Băi, anunță IPJ BN.

Un barbat in vârstă de aproximativ 32 de ani se află în stop cardiorespirator (afirmativ fulgerat) in localitatea Sângeorz-Băi, str. Izvoarelor. Intervin echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj SAJ BN de la Punctul de Lucru Maieru și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, transmite ISU BN.
Update: Din păcate, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate astfel ca echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării. Echipajul TIM evacuează la UPU SMURD un alt bărbat de la locul solicitării (în vârstă de 34 de ani) conștient și stabil, posibil lovit și el de trăsnet.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5