Tânăr din Târlişua, reţinut după ce a fugit de la locul accidentului

Un tânăr în vârstă de 26 ani din Târlişua a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean pentru luarea altei măsuri preventive.

Duminică seara, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că în localitatea Târlişua s-a produs un accident soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului.

«La faţa locului s-a deplasat grupa operativă care a stabilit că un tânăr de 18 ani din Bistriţa, care repara o defecţiune la autoturismul său, a fost accidentat uşor de conducătorul unui autoturism, care a părăsit locul producerii accidentului, şoferul abandonând autoturismul după aproximativ 300 m. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr de 26 ani din Târlişua, care are permisul de conducere anulat », precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Tânărul este cercetat de poliţiştii din Beclean sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice având permisul de conducere anulat” şi de „refuzul recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5