Taxele de şcolarizare la facultăţile UBB

Taxa de şcolarizare pentru anul 2011-2012, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj, porneşte de la 2.000 de lei, scrie ziuadecluj.ro.

Potrivit Universităţii Babeş - Bolyai, cele mai mici taxe anuale din cadrul UBB ajung la 2.000 de lei şi sunt percepute de următoarele facultăţi: Fizică, Biologie şi Geologie, Facultatea de Pedagogie (din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei), Facultatea de Teologie Ortodoxă, precum şi Facultatea de Teologie Greco-Catolică.

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, Facultatea de Istorie şi Filosofie, Facultatea de Teologie Romano-Catolică se clasează pe poziţia secundă, fiecare cu 2.200 de lei pe an.

În schimbul sumei de 2.400 de lei pe an se poate studia la una din specializările Facultăţii de Studii Europene sau Facultăţii de Psihopedagogie specială (din cadrul Facultăţii de Psihologie).

Oricare dintre specializările Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, de asemenea, Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, precum şi două specializări din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, anume Facultatea de Ştiinţe Politice şi Facultatea de Jurnalism pot fi studiate contra sumei de 2.500 de lei.

Un preţ mai ridicat au specializările din cadrul Facultăţii de Business, cu cele din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestionarea Afacerilor, specializarea Psihologie, toate specializările din cadrul Facultăţii de Geografie şi din cadrul Facultăţii de Chimie, precum şi specializarea Matematică din cadrul Facultăţii de Matematică Informatică.

Facultatea de Drept percepe o taxă anuală de şcolarizare de 3.600 de lei.

La Cinematografie, Fotografie, media taxa anuală de şcolarizare ajunge la 5.500 lei, la Filmologie şi Teatrologie se ridică la 3.000 lei pe an, iar la Actorie şi la Regie de teatru ajunge la 4.500 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5