Telciu: Accident cu două victime. O şoferiţă a intrat cu maşina într-un stâlp din beton, după care a fost proiectată în șanț

Accident rutier, autoturism rasturnat in afara partii carosabile, doua victime iesite din masina, constiente. Telciu, la intrare dinspre Cosbuc. In urma accidentului rutier au rezultat două victime de sex feminin, conștiente, cooperante. Acestea erau ieșite din mașină. Victimele prezintă: hematom și excoriații (22 ani), respectiv traumatism craniocerebral și alte leziuni (35 de ani). Sunt transportate la CPU Năsăud.
Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că pe DN17C, pe raza localității Telciu, o șoferiță din Bistrița, care conducea un autoturism pe direcția de mers Telciu spre Romuli, nu a adaptat viteza într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, după care a fost proiectată intr-un șanț.
În urma accidentului, două persoane au fost rănite. (Șoferița și o pasageră)
Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
sursă foto: Radu Sîrbu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5