Teodor Mârza, preşedinte PER BN: Ar putea fi retras inclusiv sprijinul politic pentru consilierii municipali

Staff-ul judeţean al Partidului Ecologist Român nu este foarte mulţumit de activitatea ecologiştilor din municipiu, inclusiv a consilierilor locali. Preşedintele interimar Teodor Mârza a transmis o informare către conducerea centrală a formaţiunii în care sunt sesizate o serie de probleme de la nivelul PER Bistriţa.

„Am avut anumite semnale din partea Organizaţiei Municipale. Da, e posibil inclusiv să fie retras sprijinul politic pentru consilierii locali. Aşteptăm un rezultat oficial de la nivel central şi vă vom informa”, ne-a răspuns Teodor Mârza.

         La ultima şedinţă de Consiliul Local, reprezentanţii PER BN – Maxim Gagea şi Bogdan Iclenzan – nu au fost prezenţi, ceea ce a lăsat loc unor speculaţii pe această temă.  Votul celor doi a fost preponderent alăturat celor din PNL.

În orice caz, este cunoscută opoziţia lui Marius Bălan, fostul lider al PER Bistriţa, faţă de Ovidiu Creţu şi, mai nou, s-a zvonit că Marius Bălan s-ar putea regăsi pe lista de consilieri municipali a PNL la alegerile din 2016. Despre noua conducere a PER Bistriţa...

Comentarii

16/03/16 14:02
Balan Marius- e...

Tinere coleg; nu stiu de unde scoti asemenea subiecte fara nici o baza. Doresc sa precizez ca Domnul TEODOR MARZA nu are nici un aport in activitatile desfasurate de ORG. MUN PER, nici in plan politic si nici practic. Ca atare cele declarate de dansul fac obiectul unei stiri ireale. Precizez ca , daca voi candida undeva, acel loc se va regasi cu siguranta numai pe listele PARTIDULUI ECOLOGIST ROMAN.

16/03/16 14:35
observator

Hopaaa ! da asta cine-i ? Din ce burene o mai aparut ? Fiecare cu cozile lui de topor. Pun pariu ca asta scrie dupa dictarea lui Toniuc, functionar public.

16/03/16 15:10
PESCAR- ecologist

Stirea lansata de individul din poza este falsa. Nu exista nici un staf judetean, inafara de org mun Bistrita care s-a ales democratic in sept 2015. Aici este staful valoros , activ si care va organiza si alegerile judetene. Dupa plecarea lui Toniuc cei de la judet stau doar de umplutura si gargara. Acest domn nu este cunoscut de noi , si nu l-am vazut prezent in activitatile ecologiste . Vor fi trimisi la plimbare.

16/03/16 17:20
GAGEA MAXIM

Domnul presedinte interimar Marza Teodor, nu cred ca este la curent cu activitatile PER din municipiul Bistrita, si prin urmare sunt nevoit sa fac unele precizari. In data de 14.03.2016, a fost o sedinta de CL extraordinara, cu un singur punct pe ordinea de zi , Ghidul Solicitantului, care se refera la regulamentul de accesare de catre ONG-uri pentru FONDURI NERAMBURSABILE din bugetul local Bistrita , pe mai multe activitati, pentru ca fac parte dintr-un ONG, la aceasta sedinta participarea mea a devenit INCOMPATIBILA ( deoarece se stabilea componenta comisiilor de evaluare pentru ONG-urile participante la aceasta selectie de fonduri nerambursabile ), acesta a fost motivul pentru care am evitat sa particip la DEZBATERILE din aceasta sedinta.
In ce priveste pe colegul meu Inclenzan Bogdan, sedinta fiind EXTRAORDINARA, si deci neplanificata, acesta a fost plecat in interes de serviciu in Italia.
Eu cred ca inteleg atitudinea democratica si comunicativa a d-lui presedinte interimar, Marza Teodor care trebuie sa desfasoare zilele acestea o politica convergenta fata de membrii de partid ca sa poata avea loc, in cel mai scurt timp, alegerile de conducere din cadrul PER la nivel judetean...

Divide et impera !

16/03/16 17:33
Ecologist

Habar nu am cine este acest individ si ce legatura are cu Partidul Ecologist. Stiu doar ca a fost lacheul lui Toniuc care i-a dat spre folosinta sediul PER, unde sa-si amenajeze atelier de proiectare, iar la sfarsitul lui 2015, a parasit sediul, lasand datorii uriase din neplata chiriei si utilitatilor.

16/03/16 18:20
Un Staff municipal

Cine este acest individ care se autointituleaza "Presedinte" al unui staff judetean care nu exista ce conduce o filiala judeteana inexistanta. Ia sa ne raspunda individul: care sunt membrii biroului judetean si care sunt filialele locale pe care le coordoneaza? In ce calitate isi permite sa afirme ca este nemultumit de activitatea organizatiei municipale, cand habar nu are ce se intampla in aceasta organizatie? Ati participat macar la una din cele aproape 20 de intalniri ale Biroului Permanent al Organizatiei Municipale?
"Tovarase Marza", cel care nu sunteti in stare sa va ocupati decat cu redactarea de informari catre organele superioare de partid, nu va e rusine sa apareti in fata oamenilor onesti cu asemenea ineptii si sa terfeliti adevaratii ecologisti? "Ati avut anumite semnale din partea organizatiei municipale" ! Cine v-a semnalizat si ce semnale va facut, ca acela sigur nu a fost din organizatia noastra ? Ca sa va ajutam sa va lamuriti situatia va dau eu un semnal cat se poate de clar si hotarat, din partea ecologistilor bistriteni:"Valea, ca ne faceti de ras!". Plimbati ursul in alta parte si cantati la alta masa ca, dupa ten, trebuie sa va stiti la ceterit!

16/03/16 18:46
Comentator

Vad ca nici PER-ul, un partid curatel, nu a scapat de fripturistii smecheri care poarta marca " GOZ-NIUC " niste vorba cuiva - Mate fripte-coate goale - care fac politica pentru satisfacerea intereselor personale sau de gasca!
Se va scapa societatea de asemene jigodii care poarta nume si prenume ?

16/03/16 20:00
Sabin - Gherman

Domn Prefect .... functionarul public platit de cetateni continua sa faca politica pe ascuns. Asteptam sa luati masuri !

17/03/16 08:55
Ecologist scarbit

Acestea sunt manevrele tradatorului Toniuc care a vandut PER ul pentru un scaun caldut la Consiliul Judetean iar acum are misiune, de la primarul Cretu, sa desfinteze organizatia municipala pana la alegeri si sa schimbe consilierii PER care nu sunt vanduti PSD ului. Acest Murza asteapta retragerea sprijinului politic de la Bucuresti, dar habar nu are ca o astfel de hotarare poate fi luata doar de echipa noua de la conducerea organizatiei, din care Domnii Gagea si Iclezan fac parte avand functii de vicepresedinti.

17/03/16 13:00
Sabin - Gherman

Alo, alo domn presedinte Radu Moldovan ; toniuc face politica pe salar de angajat public. Cum vine asta ?

17/03/16 16:11
coleg din per

Hia v-o fost sa va rasculati ? Ati servit-o naucilor !

18/03/16 08:10
pinul negru

Rusine sa-ti fie Toniucule, ca scoti la inaintare un copil fara minte. Pe ala din poza. Lasa Per-ul in pace !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5