Teodor Mârza: PER a reuşit performanţa de a-şi confirma poziţia a patra la nivel local

Partidul Ecologist Român mulţumeşte tuturor celor care ne-au votat în 5 Iunie de Ziua Mondială a Mediului şi tuturor susţinătorilor ecologismului din Bistriţa şi din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma sprijinului acordat de dumneavostra Partidul Ecologist Român a reuşit performanţa de a-şi confirma şi consolida poziţia a patra între formaţiunile politice la nivel local, trimiţând doi consilieri în Consiliul Local Bistriţa: domnii Mircea Archiudean şi Teodor Ioan Mârza. Am dovedit deja că suntem principalul vector al înnoirii promovând în politica locală cel mai mare număr de oameni noi în ultimii 4 ani.
La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud Partidul Ecologist Român a câştigat un număr de şase mandate de consilier local cu două mai mult decât în urmă cu patru ani. Celor doi consilieri locali din Bistriţa li se aduga doi consilieri locali la Dumitra – dl. Ioan Deneș şi dl. Nuț Valer și câte un consilier local în comună Șanţ – dl. Viorel Grapini și în comuna Șieuț – dl. Partenie Olar. Am mai avut candidaţi în comuna Șieu în care domnul Ioan Zbâncă a obţinut un scor mult peste pragul electoral, dar din păcate cu doar un vot mai puţin decât scorul ultimului intrat în Consiliul Local. În condiţiile noii legi electorale care a impus prezentarea de liste de susţinători la depunerea candidaturilor fapt care a constituit o barieră la intrarea in competiția electorală pentru mulți din reprezentații nostri, cu doar 5 liste de candidați depuse în judeţ, P.E.R. a obţinut un procent de 2%, pe care noi îl consideram bun pentru momentul actual și promițator în perspectivă.
Cu gândul la viitor, reprezentanţii PER promit să urmărească îndeplinirea celor propuse în campania electorală, să facă auzită vocea iubitorilor naturii în consiliile locale, să aibe iniţiativă și să propună proiecte care să servească dezvoltării armonioase a comunităţilor locale în limitele asigurării protecţiei mediului şi folosirii sustenabile a resurselor. Mulţumită dumneavoastră acest lucru este în continuare posibil.
Ing. Teodor Ioan Mârza

Comentarii

10/06/16 16:20
cetatean

Sunteti tari de tot; nimeni nu o auzit de voi, decat doar marea confuzie generala.

11/06/16 10:38
ecologistul

Daca nu venea Archiudean cu nebunia de 'Drum ocolitor pentru trafic greu' prin mijlocul orasului, poate aveati o sansa.

Acum trebuie sa va multumiti cu niste firmituri de consilieri locali. Cu aceaste firmituri oricum nu aveti ce sa faceti deoarece PSD-ul are majoritate absoluta in Consiliu Local Bistrita si va face nestingerit de nimen ce vrea el.

Chiar si mai rau ecologistii stau la Consiliu Judetean unde pe langa ca PSD-ul are majoritate absoluta, ecologisti nu au nici macar un consilier judetean.

Dupa mine ecologia a suferit un esec foarte mare in Bistrita Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5