Testele bărbatului internat la Infecţioase, negative. 22 de persoane, în carantină

În acest moment, NU sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud, informează Instituţia Prefectului.
Testele bărbatului aflat în spital, care a venit în România cu escală la Milano au ieșit "negative".
Potrivit sursei citate, nu mai puţin de 22 persoane se află în carantină în momentul de față. Acum, în județul Bistrița-Năsăud, 82 de persoane se află în izolare la domiciliu.
Situația este în dinamică, anunţă autorităţile.

"Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului de Boli infecțioase Cluj-Napoca a infirmat astăzi, 12.03.2020, suspiciunea de infectare cu virusul COVID-19 (Coronavirus) în cazul pacientului de 33 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care fusese internat în noaptea de 9/10 la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Testul în cazul său este negativ. Reamintim că bărbatul s-a prezentat la spital cu simptomatologie respiratorie și digestivă și le-a declarat medicilor că s-a întors din Spania, cu escală la Milano (zonă roșie a carantinei instituite în urma confirmării Coronavirusului), încadrându-se astfel în definiția de caz pentru suspiciunea de infecție cu Coronavirus. Pacientul va fi externat astăzi din Secția Boli infecțioase", precizează
Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5