Tinerii PDL, popoţaţi pe monumentul naturii „Râpa cu Păpuşi”

Săptămâna trecută, pe site-ul www.bistriţaonline.ro au apărut imagini inedite cu tinerii democrat-liberali care, din prea mult „curaj”, în fapt tupeu, n-au găsit altceva mai bun de făcut decât să se suie pe „sculpturile” din Râpa cu păpuşi de la Domneşti. Şi pentru că prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul, tinerii PDL şi-au făcut fotografii pe care le-au postat, normal, pe Facebook.

La Congresul TDL, când Bogdan Rusu a fost ales lider judeţean, sloganul tinerilor a fost „Suntem curajoşi”. Mai mult, drept imagine, a fost postat un tânăr care escalada un munte. Probabil că de acolo le-a venit ideea juniorilor PDL să calce în picioare ceea ce natura a făcut. Probabil că le-a fost ciudă că natura nu i-a înzestrat şi pe ei mai mult şi i-a lăsat doar nişte monumente de prostie.

Dacă voi sunteţi viitorul acestui partid, dacă dintre voi va alege Ioan Oltean viitori lideri în administraţie, atunci vai de noi. Şi de voi!

Comentarii

12/10/11 12:55
claudiu

Dragă cititorule,
iţi mulţumesc pentru atenţia acordată acestui articol. Un singur lucru vreau să-ţi spun... dacă aceşti tineri bistriţeni, de orice culoare şi orientare politică ar fi, nu au aflat, pâna la vârsta de 18 ani (presupunem ca au semnat adeziunea după cheful de majorat) de monumentul naturii "Râpa cu păpuşi", atunci merită tot ce am scris. Ba chiar mai mult.
Cu subiectivism,
Gabriela Ciornei

P.S: Dacă tot eşti plin de "curaj", ar fi minunat să-ţi declari numele, nu să îl foloseşti pe al meu.

12/10/11 11:48
gabriela ciornei

Dragi cititori este drept ca acesti tineri au gresit. este drept ca in subiectivitatea mea si din pricina capacitatii mele de sinteza precare am uitat de ong-ul care se ocupa de acest monument natural. Au uitat si ei sa puna o tablita acolo prin care sa semnalizeze importanta monumentului natural. ei nu sunt de vina cu nimic cum nu sunt devina si acesti tineri. ei imi cer scuze in fata voastra fata de lipsa mea de profesionalism

10/10/11 17:37
Bunicul

D-na Ciornei, va felicit pentru curajul de spune lucrurilor pe nume si ma aliez sperantelor d-voastra ca Dumnezeu ne va feri de implicarea in administratie a unor astfel de golani semidocti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5