Totul a pornit de la un sandwich ! Agenţii firmei de pază l-au lovit cu picioarele până şi-a pierdut cunoştinţa

Este incredibil că în secolul în care trăim, angajaţii firmelor de pază din Bistriţa se comportă de parcă ar fi deasupra legii şi atentează la integritatea fizică a persoanelor nevinovate. Dovadă o face abuzul pe care mai mulţi salariaţii ai uneia dintre societăţile comerciale bistriţene cu tradiţie în asigurarea pazei obiectivelor private din municipiu l-au comis în noaptea de vineri 12 iunie, spre sâmbătă 13 iunie.
Tot scandalul a pornit de la solicitarea unui cetăţean, care a cerut bonul fiscal aferent produselor alimentare achiziţionate de la un fast-food amplasat pe strada Gării, vis-a-vis de sediul AJOFM. Vânzătoarele au interpretat, probabil, drept hărţuire solicitarea îndreptăţită şi legală a tânărului în cauză (L.P.) şi au apăsat butonul de panică. La scurt timp, 3 maşini ale firmei de pază, care asigură servicii la respectivul obiectiv au sosit la faţa locului. Pe un ton ameninţător i-au cerut tânărului în cauză să părăsească imediat zona. L.P. le-a explicat agenţilor de pază că va pleca după ce-şi va termina sandwich-ul pentru care a plătit. În acel moment agenţii l-au împins şi l-au lovit în repetate rânduri, fără a mai întreba de ce au fost solicitaţi.
Abuzul nu s-a limitat la atât. Agenţii de pază au lovit cu palmele şi picioarele pe încă un prieten al tânărului în cauză. În acest moment, al treilea membru al grupului tinerilor (B.M.) a scos telefonul mobil să filmeze scena. Vâzăndu-l, unul dintre agenţii firmei de pază la repezit şi l-a ameninţat, iar apoi l-a tras în afara razei de vizibilitate ale camerelor de supraveghere ale fast-food-ului. În acelaşi timp, din spate, un alt agent de pază l-a lovit cu pumnul în faţă pe B.M. Din cauza loviturii primite tânărul şi-a pierdut cunoştinţa şi a suferit leziuni la nivelul feţei, atestate şi de cei de la medicina legală.
B.M. a depus o plângere la poliţie şi se va adresa instanţei de judecată. Ataşat regăsiţi şi filmarea făcută cu telefonul de B.M. chiar înainte de a fi lovit.
...............................
Nu am dat numele celor implicaţi deoarece se pare că au fost ameninţaţi de agenţii celebrei firme de pază, care în ultima vreme au fost implicaţi şi în alte scandaluri.

Comentarii

17/06/15 10:56
Ion Vasile

De mai multe ori am semnalat incalcari grave, sicanari in trafic si alte abuzuri ale asa ziselor firme de paza, iar cei platiti de contribuabili nu au luat nici o masura si mai grav ii ajuta de multe ori sa incalce legea. TRIST ROMANE.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5