Traian Ogâgău: Sunt omul faptelor! Împreună reuşim

Traian Ogâgău este candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Sîngeorz-Băi. 
 
„Dragi sîngeorzeni, am convingerea că Împreună REUŞIM! Nu sunt omul vorbelor, sunt omul faptelor şi o ştiţi! Nu ofer daruri cu un scop, nici funcţii ca să câştig oameni. Nu iubesc trândăveala, dar iubesc îndrăzneala celor care ştiu să demonstreze că se poate! Nu sunt politician cu replicile la el, dar sunt sîngeorzan harnic şi gospodar care ştie să spună lucrurilor pe nume! Nu fac promisiuni ca să arăt că pot manipula, dar dau termene atunci când sunt convins că aşa stau lucrurile. Sunt Traian Ogâgău, sîngeorzan pentru sîngeorzeni şi vin la primărie alături de oameni devotaţi, cu un singur scop: să REUŞIM Împreună ceea ce alţii au avut ocazia, dar nu i-a interesat de soarta noastră şi a oraşului nostru. Nouă însă ne pasă şi suntem pregătiţi pentru schimbarea pe care o merităm! Împreună REUŞIM!”
 
 
Proiecte şi viziune: 
O administraţie locală prin transparenţa banului public! Toate şedinţele de Consiliu Local vor fi filmate şi transmise pe postul local de televiziune TV Sîngeorz. 
Servicii publice cât mai aproape de cetăţeni prin înfiinţarea unui birou de primire acte atât pe probleme administrative cât şi din sectorul agricol. 
Finalizarea lucrărilor de alimentarea cu apă şi canalizare până la finele anului 2017. Prin continuarea proiectelor aflate pe rol (Masterplanul judeţean de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud) cât şi bani de la bugetul local şi finanţări europene pentru zonele care nu sunt prinse în Masterplan. 
Infrastructura stradală, inclusiv în cartierul Cormaia şi amenajări trotuare. Printr-un program amplu, treptat, cu bani de la bugetul local, finanţări guvernamentale şi fonduri europene. Doar 40% din străzi sunt asfaltate iar 60% sunt în prezent în stare jalnică. 
Amenajarea parcului din zona centrală şi a spaţiului de joacă pentru copii, doar din investiţii locale. Termen de finalizare 5 august 2016! 
Amenajarea unei zone pietonale peste Valea Borcutului şi lăţirea Străzii Izvoarelor cu o bandă de parcare. 
Amenajarea unui cabinet stomatologic gratuit pentru copii în incinta Şcolii Generale. 
Construirea unei Policlinici şi a Judecătoriei Sîngeorz-Băi. 
Implicare în procesul se asociere a micilor fermieri în agricultură pentru a se obţine un preţ bun la vânzarea produselor. Agroturismul, şansa Sîngeorzului! 
Constituirea unei Asociaţii şi realizarea în mod organizat de agro-pensiuni cu investiţii minime, fapt ce va asigura un venit lunar garantat beneficiarilor. 
Turism balnear, şi nu turism de weekend, prin valorificarea potenţialului staţiunii – hoteluri, izvoare minerale, bază de tratament, etc. Atragerea de fonduri europene care sunt special pentru astfel de investiţii. S-au purtat deja discuţii cu proiectant şi firmă de consultanţă în domeniu.
 
 
Candidatul liberal s-a născut la Sîngeorz-Băi, pe data 23 septembrie 1976. Este absolventul Facultăţii de Geografie a Turismului din cadrul UBB Cluj-Napoca. Om de afaceri prosper, Traian Ogâgău este managerul SC Tonight SRL, pe care funcţionează, printre altele, de 11 ani Radio Someş.
 
Lista de consilieri locali PNL Sîngeorz-Băi:
 
Traian Ogâgău, Clarisia Rodica Strugar, Petrică Mutu, Cătălin Sfrengeu, Vasile Nistor, Alexandru Dacian Măgurean , Marius Voicu, Cătălin Bota, Lucian Andronesi, Ioan Hâruţa, Ionel Pop, Sandu Pop, Anamaria Costea, Andrei Roland Venig, Florin Şpaimoc, Alexandru Râmbulea, Leon Bulţa, Maxim Gagea, Pavel Jarda, Alexandru Neamţiu, Adriana Bob, Ioan Hîruţa.

Comentarii

20/05/16 15:30

Sugerez d-lui Ogâgău ca la întâlnirea de sâmbătă la un post tv din Sângeorz să prezinte diploma de licenţă în Geografie, anul absolvirii, titlul lucrării de licenţă şi îndrumătorul, dacă tot afirmă că a terminat Geografia la UBB, pt. a înlătura orice dubii.
D-le Ogâgău, chiar aţi promis şi aţi dat cuiva vreo bursă? Ar fi fost foarte bine. E chiar de admirat asemenea fapte. Spuneţi cui şi cu asta închideţi gura lumii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5