Familia de dulgheri Arman, alături de iniţiativa primarului Traian Ogâgău în amenajarea foişoarelor pe Valea Cormăii

Meşterii în lemn din generaţie în generaţie, cei din familia Arman, se alătură iniţiativei primarului oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, de amenajare de foişoare pe Valea Cormăii.
„Oamenii gospodari sunt oameni de cuvânt cum le stă fain' sîngeorzenilor.
Familia Arman, dulgheri de 1.000 de ani, s-au alăturat primii inițiativei mele, ca împreună să reușim amenajarea a 10 foișoare pe Valea Cormaii și s-au și apucat de treabă astfel ca până de zilele orașului pe data de 23 august să-l dăm spre folosință vouă, celor care apreciați Valea Cascadelor. Nu pot decât să le mulțumesc pentru implicare și sper să câștige și premiul de 500 de euro.Cu siguranță o să primească comenzi pe baza acestei lucrări! Incă așteptăm să se apuce de treabă și pe ceilalți care au promis că amenajează câte un foișor sau alte echipe care doresc să se înscrie sunt binevenite și le mulțumesc anticipat pentru acest efort. Fiecare își stabilește proiectul doar că sunt câteva reguli de la care se pornește în funcție de locația aleasă! Reamintesc faptul că vă punem la dispoziție toate materialele.Mă adresez tuturor celor care beneficiază de acestea, sîngeorzeni, turiști, etc., și vă mulțumesc anticipat pentru că păstrați curățenia și munca acestor meseriași” declară Traian Ogâgău - Primar Sîngeorz-Băi.
Iniţiativa de amenajare a unor asemenea locuri de recreere a avut-o primarul la începutul lunii iunie, când a anunţat că doreşte ca împreună cu meşterii din zonă să aducă un plus de frumos Văii Cascadelor. "Sub deviza că NUMAI ÎMPREUNĂ REUȘIM, Primăria în colaborare cu Ocolul Silvic, demarează amenajarea unor foișoare pe Valea Cascadelor, astfel încât, noi să ne putem bucura de ele! În această idee, rog personal, pe toți meseriașii în domeniul foișoare (har Domnului că avem bugăți), să participe la un voluntariat de câte o zi două, să-și pună amprenta pe acest frumos proiect și bineînțeles, la final, o tăbliță gravată în alamă, cu numele echipei care l-a ridicat să vadă nepoții lor, dacă a ține atât, ce frumos a lucrat bunicul. Tema este la alegere doar să fie inspirate din arhitectura zonală, noi punem materialele la dispoziție, iar execuția lucrărilor trebuie să fie până la Zilele Orașului din 23-25 august " transmite Traian Ogâgău, primar Sângeorz-Băi.

Comentarii

25/07/19 17:06
vizitator

Poate invata ceva si edilii orasului Bistrita din iniţiativei primarului oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, de amenajare a unor locuri de recreere in perimetrul Văii Cascadelor, pentru amenajarea Padurii Codrisor ca "Padure Parc" , pentru care exista o hotarare a consiliului local inca din 2015,

15/02/20 12:27
Twisted Titanium

Folositoare pescarilor din zonă...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5