Transalpina de Sânmihaiu de Câmpie

În prezenţa oficialităţilor judeţului, respectiv prefectul Ioan Ţintean, vicepreşedinţii CJ B-N – Dorin Popescu şi Alexandru Pugna, harnicul şi răzbătătorul primar al comunei Sânmihaiu de Câmpie –Ioan Mate, a constructorului, Comisiei de Recepţie, invitaţilor, preotului paroh, a avut loc acţiunea de recepţie a drumurilor agricole executate în anul 2014, în comuna Sânmihaiu de Câmpie, o comună frumoasă, europeană şi cu oameni harnici.
Au fost recepţionaţi 9,2 km de drumuri agricole, necesare şi utile fermierilor, pe următoarele tronsoane: Sânmihaiu de Câmpie – Zoreni, în lungime de 6 km, drum botezat de primarul Ioan Mate „Transalpina de Sânmihaiu de Câmpie”, o porţiune de drum în satul Stupini şi un drum în Sânmihaiu de Câmpie, în zona Zgăurata.
Valoarea minunatelor şi necesarelor lucrări a fost de 845.000 euro, iar drumurile sunt o facilitate deosebită pentru gospodari.
Panglica inaugurală a fost tăiată de prefectul Ioan Ţintean, Alexandru Pugna şi Dorin Popescu – vicepreşedinţi CJ B-N şi primarul comunei – Ioan Mate, care a fost felicitat în mod deosebit pentru realizările din comună şi faptul că este pentru oameni şi se zbate pentru modernizarea şi europenizarea localităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5