Trei dosare penale ! Au vândut ilegal petarde într-o florărie din Beclean, dar şi în Cristeștii Ciceului şi Năsăud. 210 kg. de articole pirotehnice confiscate

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii au indisponibilizat 210 kg. de articole pirotehnice și au întocmit trei dosare penale.
În toate cele trei cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.
În urma acțiunilor efectuate, polițiștii l-au depistat și identificat pe un bărbat, de 38 de ani, din Bistrița, în timp ce deținea fără drept și oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoria F2, în incinta unei florării, din orașul Beclean. Polițiștii au indisponibilizat 38 de baterii, cu o greutate de 50 de kg.
De asemenea, la aceeași dată, polițiștii l-au depistat pe un alt bărbat, de 31 de ani, din Uriu, în timp ce deținea fără drept și oferea spre vânzare, pe raza localității Cristeștii Ciceului, un număr de 300 de bucăți articole pirotehnice categoriile F 1 și F2. Și în acest caz, articolele pirotehnice, având o greutate de 10 kg au fost indisponibilizate.

Totodată, în Năsăud, polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și cei ai Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase l-au depistat și identificat pe un bărbat, de 34 de ani, din Bistrița, în timp ce oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoria F2.

Astfel, polițiștii au constatat faptul că acesta ar fi deținut, într-un autoturism, cantitatea de 6457 de articole pirotehnice, cu o greutate de 150 kg, pe care le-ar fi oferit ilegal spre comercializare, către publicul larg, pe raza orașului Năsăud.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu reprezenta o societate autorizată pentru desfășurarea deoperațiuni cu astfel de articole pirotehnice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5