Trei şcoli din comuna Tiha Bârgăului, reabilitate în timp record. Vasile Şut: Elevii se bucură de cele mai bune condiţii!

În vacanța de vară au fost efectuate lucrări de reabilitare la trei dintre școlile din comuna Tiha Bârgăului, pentru ca elevii şi dascălii ssă se poată bucura de toate condiţiile pentru o educaţie de calitate.

Astfel, Școala Gimnazială Tiha Bârgăului a fost reabilitată în întregime, la fel şi Şcoala Gimnazială Tureac – Structura Şcoala Primară
Valea Tureacului. La Școala Gimnazilaă  Tureac nr. 2 au fost executate lucrări doar în interiorul imobilului.

“Lucrările au fost realizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, precum și din bugetul local.  La începutul anului școlar, elevii din cele trei școli s-au putut bucura că vor învăța în cele mai bune condiții. Mulţumesc firmei care a realizat lucrările, precum și tuturor muncitorilor care au lucrat în cele trei școli, pentru că au făcut posibilă terminarea lucrărilor într-un timp destul de scurt, astfel ca elevii să înceapă anul școlar în "casă nouă". Cu această ocazie au fost efectuate și lucrările necesare obținerii autorizației de securitate la incendii. Educația este cea mai bună armă a unui popor”, precizează primarul comunei, Vasile Şut.

Tot cu fonduri guvernamentale, în această comună au fost reabilitate şcolile de la Piatra Fântânele şi Mureşenii Bârgăului, astfel că infrastructura educaţională  

         La finele anului trecut, Primăria Tiha Bârgăului a semnat contractelle de finanţare pentru aceste proiecte, a căror valoare a depăşit 1,5 milioane lei. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5