Treizeci de bistriţeni participă, în Germania, la Mondialul de fotbal al Leoni

 În perioada 7 şi 11 iulie 2016, aproximativ 1400 de participanţi din 24 ţări - China, Brazilia, Ungaria, Germania, România, Anglia, Polonia, Paraguay, Canada, Turcia, Serbia, Ucraina, Rusia, Maroc, Portugalia, Mexic, Elveţia, Cehia, Franţa, SUA, Slovacia - îşi vor măsura forţele, talentul la fotbal sau pasiunea pentru sportul-rege. Evenimentul sportiv de anvergură mondială, în acre în plin plan sunt angajaţii Leoni, se desfăşoară într-o frumoasă bază sportivă din Roth (Germania), pe terenuri de iarbă, fiind un mix între minifotbal şi fotbalul clasic.


Emoțiile vor fi mari pentru 30 de angajați Leoni din Bistrița, care vor reprezenta Bistrița și România în cadrul acestui tradițional campionat mondial de fotbal. Ne confruntăm cu o competiție exclusivistă, dedicată angajaților Leoni pasionați de acest sport, care va reuni 32 echipe de băieţi şi 16 echipe de fete din fiecare ţară în care compania Leoni este prezentă.


Demersul pentru această ediție a debutat anul trecut în iunie la Arad, unde s-au derulat meciurile de calificare pentru România, moment în care s-au calificat pentru competiția internațională echipe mixte de la Arad și Bistrița.


„Această participare reprezintă pentru noi o mare bucurie, care a stimulat spiritul concurențial și a dezvoltat o echipă sudată. Pentru noi, fotbalul este o pasiune prin care sportul a reușit să cultive sentimentul solidarității, să ne confrutăm limitele, să construim un portofoliu de amintiri în lumea sportivă Leoni. Ne-am propus să obţinem un rezultat cât mai bun și mulțumim pentru coordonarea și strategia jocului transmise de antrenorii noștri Traian Chitul şi Călin Pop, amândoi foști sportivi de performanță”, transmite staff-ul companiei, pe pagina sa de socializare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5