Autorităţile locale din Bistriţa Bârgăului au inaugurat baza sportivă! Sergiu Costin şi preşedintele Radu Moldovan, printre invitaţi

Administraţia locală din Bistriţa Bârgăului a inaugurat, în prima zi a lui septembrie, baza sportivă din localitate. Potrivit edilului Vasile Laba, este vorba de o investiţie demarată, iniţial, prin Ordonanţa 7, în valoare de 525.000 lei, însă, finalmente, a fost finanţată din bugetul local.

         „Am finalizat terenul de sport multifuncţioanl, pentru fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp. Mai avem de lucru la vestiare, dar deocamdată le folosim pe cele de la sala de gimnastică. Copiii, însoţiţi de profesorul de sport, vor avea condiţii optime pentru desfăşurarea orelor de educaţie fizică.

         După-amiază, terenul poate fi închiriat. Prin hotărârâre de Consiliu Local, am stabilit o taxă de 30 lei/oră pentru fotbal, în nocturnă, şi 15 lei/oră pentru tenis. Elevii beneficiază de reducerea la jumătate a tarifului”, ne-a declarat edilul Vasile Laba.

         La evenimentul inaugural, a fost oirganizat un turneu la care au participat 5 echipe de jucători din localitate. „Am ales sportul rege, fotbalul. Ne-am bucurat de prezenţa fotbalistului Sergiu Costin, originar din Bistriţa Bârgăului, dar şi de cea a staff-ului Consiliului Judeţean, preşedintele Radu Moldovan şi vicepreşedintele Dorin Popescu”, a menţionat primarul bârgăuan.

         De cealaltă parte, preşedintele CJ a ţinut să-l felicite pe primarul Vasile Laba  pentru modul în care reușește să unească comunitatea locală.

         „Alături de tinerii din localitate, a fost inaugurat terenul de fotbal și baza sportivă din Bistrița-Bârgăului. M-am bucurat să întâlnesc aici prieteni și oameni dragi și, înainte de toate, o comunitate unită care își cunoaște foarte bine nevoile și care știe cum să le rezolve”, a spus Radu Moldovan

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5