UDMR a dăruit ghiozdane cu rechizite pentru toţi “bobocii” de la secţia maghiară

Organizaţia judeţeană a UDMR a dăruit, în preambulul debutului anului şcolar, ghiozdane cu rechizite pentru toţi copiii din judeţ care s-au înscris în clasa I, la secţia maghiară.

„În urma campaniei promovate de preşedintele organizaţiei judeţene, Décsei Atilla cu ajutorul viceprimarilor, ai consilierilor locali, directori de deconcentrate şi membrii prezidiului executiv al UDMR BN şi al altor persoane interesate, s-au adunat într-un final sumele necesare cumpărării celor 110 ghiozdane cu rechizite”, se arată într-un comunicat de presă.

Finanţarea pentru program a venit şi din partea Fundaţiei Communitas din Cluj-Napoca, fundaţie înfiinţată de Uniunea Democrată a Maghiarilor din România. Potrivit aceleiaşi surse, cadourile au ajuns la copiii din Bistriţa, Braniştea, Beclean, Cireşoaia, Fîntîniţa, Rodna, Fîntînele, Reteag, Sărata, Ţigău, Teaca, Tonciu, Matei, Bozieş, Uriu, Nuşeni, Coldău, Strugureni şi Viţa. Astfel, toţi cei 110 de elevi din clasele I cu predare în limba maghiară din judeţ au primit până în prima zi de şcoală câte un ghiozdan plin cu rechizite şcolare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5