Început de an şcolar cu un ghiozdan cadou de la UDMR BN

A venit toamna, a început un nou an şcolar. UDMR organizaţia judeţeană Bistriţa-Năsăud organizează cea de a IV-a ediţie a programului Ghiozdanul Şcolar, în cadrul căreia fiecare elev care începe clasa întâia la secţia maghiară primeşte câte un ghiozdan plin cu rechizite şcolare din partea organizaţiei.
Programul a pornit în anul 2010, şi de atunci se bucură de succes în fiecare an. Cu începerea anului şcolar 2013/2014, 78 de elevi maghiari din judeţul Bistriţa-Năsăud au început şcoala cu un ghiozdan echipat primit cadou, din localităţile Bistriţa, Beclean, Braniştea, Cireşoaia, Chiochiş, Matei, Fântânele, Viţa, Reteag, Rodna, Ţigău, Uriu, Tonciu. Programul este realizat de către UDMR BN, cu spijinul financiar al Fundaţiei Communitas din Cluj-Napoca, fundaţie înfinţată de Uniunea Democrată a Maghiarilor din România.
„Organizăm consecutiv pentru a patra oară acest program la începutul anului şcolar. Când am început, am sperat că va fi un succes pe termen lung, iar anul acesta am realizat din nou, că merită efortul, văzând bucuria pe faţa copiilor şi a părinţilor. Realizarea acestui program este încă o dovadă a colaborării de succes, deoarece acţiunea a fost realizată cu ajutorul financiar al Fundaţiei Communitas din Cluj-Napoca infiintată de UDMR, al primarului, viceprimarilor, consilierilor locali, directorilor de deconcentrate si membrilor prezidiului executiv al UDMR BN.” – a declarat Décsei Atilla, preşedintele UDMR organizaţiei judeţene Bistriţa-Năsăud.

Sipos Timea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5