Fiecare elev din clasa I de la secţia maghiară a primit, şi în acest an, un ghiozdan echipat

Biroul de presă UDMR BN

De şase ani, la fiecare început de an şcolar UDMR organizaţia judeţeană Bistriţa-Năsăud realizează programul Ghiozdanul şcolar, în cadrul căreia fiecare elev, care începe clasa întâi la secţia maghiară primeşte un ghiozdan plin cu rechizite şcolare necesare din partea organizaţiei.

Programul funcţionează din anul 2010 şi de atunci se bucură de un mare success. Anul acesta s-au împărţit ghiozdane în Bistriţa, de către preşedintele organizaţiei judeţene Décsei Atilla şi consilierul local UDMR, Antal Attila, respectiv în Beclean, Braniştea, Cireşoaia, Matei, Reteag, Rodna Veche, Uriu, Sărata, Coldău, Fântâniţa, Ţigău, Chiochiş, Fântânele şi Viţa.

„Încă o dovadă a colaborării de succes în cadrul organizaţiei judeţene, deoarece ca şi până acum, programul s-a realizat cu ajutorul Financiar al Fundaţiei Communitas din Cluj-Napoca, înfiinţată de către UDMR, al primarului, viceprimarilor, consilierilor locali, membrilor prezidiului executiv al UDMR BN şi alte persoane care au dorit să contribuie la realizarea acestui program.

Toţi ne bucurăm că putem contribui un pic la începerea unui nou an şcolar pentru cei mici. Fericirea de pe chipul copiilor, chiar şi al părinţilor este cel mai important lucru pentru noi. Asta dovedeşte că programul este un adevărat succes şi merită realizat în continuare” – a declarat Décsei Atilla, preşedintele UDMR Bistriţa-Năsăud, după care a menţionat „ţin să îl felicit pe noul inspector şcolar general adjunct, profesorul Deák Zoltán, şi să îi urez mult succes în continuare. Mă bucur că a fost prezent la festivitatea de deschidere al Colegiului Naţional Andrei Mureşanu din Bistriţa, unde le-a urat elevilor un an şcolar fericit  şi plin de realizări şi în limba maghiară.”

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5