Un bărbat din Poienile Zagrei a ajuns înjunghiat la spital! Un tânăr din Jelna este cercetat pentru tentativă de omor!

Trei tineri s-au agresat reciproc. Polițiștii și procurorii i-au identificat, reținut pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru tentativă la infracțiunea de omor și lovire sau alte violențe.

În fapt, sâmbătă, polițiștii au fost sesizați de către personal medical din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Bistrița-Năsăud cu privire la faptul că a fost internat pe secția chirurgie un bărbat de 29 de ani, din Poienile Zagrei, care prezenta o plagă prin înjunghiere. Bărbatul a declarat polițiștilor că a fost agresat în seara de 9 ianuarie a.c., de persoane necunoscute, în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat verificările, iar în urma investigațiilor efectuate, au identificat doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitățile Milaș, respectiv Jelna. Aceștia sunt bănuiți că, la data de 9 ianuarie a.c., împreună cu cel de 29 de ani, din Poienile Zagrei, în urma unui conflict spontan izbucnit, s-ar fi agresat reciproc. Totodată, din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că tânărul de 20 de ani, din Milaș, împreună bărbatul de 29 de ani, din Poienile Zagrei l-ar fi agresat pe cel de 21 de ani care, la rândul lui, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe cel de 29 de ani. Cei doi tineri de 20 și 21 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Duminică, cazul a fost preluat de către parchet, fiind efectuate cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor și lovire sau alte violențe. Procurorul criminalist a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 21 de ani, care este cercetat pentru tentativă la omor. Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5