Cadre medicale care alină durerile cetăţenilor

UN CABINET MODERN, CU PERSONAL PROFESIONIST, AMABIL ŞI TARIFE ACCEPTABILE

Există o categorie de oameni, cadrele medicale, care fac eforturi deosebite, cu mult profesionalism şi dăruire sufletească pentru alinarea suferinţelor semenilor noştri, tracasaţi de actuala criză economico-mondială, buni psihologi şi pedagogi, cu o amabilitate ieşită din comun, raportându-se la actuala conjunctură şi putere financiară a clienţilor, reuşind, cu brio, să le aline durerile fizice provocate de dinţi sau măsele, în cel mai scurt timp posibil.

Un asemenea cabinet modern, utilat la standarde europene, se află situat pe str. Năsăudului, nr. 5 (la parterul blocului), din Bistriţa, unde doamna ROXANA POP – medic stomatolog, o femeie cu suflet mare, cu o amabilitate debordantă şi totdeauna cu zâmbetul pe buze, o adevărată profesionistă în domeniu şi o “mamă adoptivă” pentru micii clienţi – copiii, ajutată de o inimoasă, promptă, rapidă şi devotată meseriei, la fel de amabilă, d-şoara RAVECUŢA BULEU, asistentă, fac eforturi deosebite, în domeniul meseriei, pentru a mulţumii clienţii, care au numai cuvinte de laudă la adresa personalului şi a serviciilor prestate.

Şi toate acestea se întâmplă, într-o perioadă grea pentru populaţie, când banii lipsesc şi din acest motiv d-na doctor ROXANA POP practică tarife foarte convenabile, adaptându-se momentului, dând dovadă de bun manager.

Nu scriam aceste rânduri dacă nu eram abordat de câţiva clienţi care au beneficiat de serviciile acestui cabinet şi care vor să aducă mulţumiri d-nei dr. Roxana Pop şi asistentei Ravecuţa Buleu pentru modul cum au fost trataţi şi calitatea lucrărilor efectuate şi care pot fi contactate la nr. de telefon 0745.399331.

Le felicităm şi noi pentru ceea ce fac şi le dorim să rămână, întotdeauna, în slujba cetăţenilor.

Comentarii

05/06/09 14:47
Cameleon

Nu vad afisat textul RECLAMA PLATITA!

22/05/09 20:18
Vizitator

bai!!...voi auziti cum suna textul asta?!...ce varza e in tartacutele voastre!

22/05/09 19:56
Szakáts István

jurnalism in serviciul comunitatii, atunci nu stiu ce e!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5