Un frumos turneu de colinde a A.T.L. B-N în judeţ

În organizarea deosebită a Asociaţiei Tinerilor Liberi B-N, condusă cu pasiune şi implicare în activităţi destinate tinerilor cu situaţii speciale de către preşedintele acesteia, Ovidiu Roşca, în perioada Sfântului Crăciun a avut loc un frumos şi emoţionant turneu de colinde cu un grup de colindători din judeţele Mureş şi Sălaj.
Astfel, nouă copii proveniţi din Plasament Familia şi Plasament Instituţional din cele două judeţe – Mureş şi Sălaj, coordonaţi de preşedintele Ovidiu Roşca şi însoţiţi de o asistentă maternală din Târgu Mureş, au interpretat frumoase şi tradiţionale colinde româneşti la instituţii şi societăţi din municipiul Bistriţa şi judeţul B-N, unde au fost primiţi cu drag şi ospitalitate, fiind recompensaţi cu daruri şi cu plata colindelor, care au răsunat din piepturile acestor copii cu situaţii deosebite şi care au trăit momente de fericire, bucurii şi mulţumiri creştine.
Turneul s-a derulat în toată Regiunea de Nord-Vest şi a durat şapte zile, timp în care micii colindători au fost apreciaţi şi recompensaţi pe măsura efortului lor, colindând mănăstirile din zonă şi două biserici ortodoxe.
Cei care i-au sprijinit în acest frumos demers au fost cei de la DGASPC Mureş, care le-au pus la dispoziţie un microbuz.
La întoarcere, colindătorii au participat la evenimentul „Crăciun în Bistriţa-Năsăud”, organizat în curtea Muzeului Bistriţa, apreciind evoluţia colindătorilor şi colindând împreună cu ei.
Preşedintele Ovidiu Roşca ne-a precizat că următoarea acţiune va consta într-o Tabără de pictură, cu durata de trei zile, în luna ianuarie 2017, un obicei care se perpetuă de la an la an.
A adus mulţumiri, prin intermediul cotidianului „Răsunetul” tuturor celor care i-au primit la colindat, copiilor colindători, şi urează „Sărbători fericite şi Un An Nou cu bucurii şi împliniri” celor care au fost alături de asociaţie, atât material, cât şi financiar sau spiritual.
Momente de mulţumire sufletească, înălţătoare pentru suflete de copii cu dorinţe de realizare în viaţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5