Un zâmbet a dispărut pe calea ferată ! În loc să se bucure de Paşti, îşi îngroapă de Florii băiatul ! Andrei, plâns de colegii de liceu şi de întregul sat: Ce viaţă nedreaptă!

La cea mai frumoasă vârstă, 17 de ani, Andrei a murit în ultima zi de şcoală înainte vacanţei de Paşti, lângă o cale ferată. O moarte fulgerătoare ce a venit peste familia băiatului din Sieu Sfântu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” din Bistrița. Se pare că tânărul ce venea cu trenul din Bistriţa de la şcoala de şoferi, ar fi adormit pe tren, iar când şi-a dat seama că trece de halta unde trebuia să coboare a sărit din tren, leziunile provocate de lovitură fiind incompatibile cu viaţa.
Mama lui vorbise înainte de a se urca în tren cu el la telefon. Atât mama Cosmina, cît şi tatăl George şi sora mai mică Maria sunt în stare de şoc. Aşteptau să vină Paştile, însă în loc să se bucure de sărbătoare, de Florii îl vor conduce pe ultimul drum pe Andrei.
Sute de mesaje au venit spre familia tânărului a cărui zâmbet va fi de acum în ceruri.
Nu imi vine sa cred ca ai plecat dintre noi sa iti fie țărână usoara prieten drag! - Gabi.
‎Ionut - Odihnește-te în pace varul cel bun.
Viorel - Odihnestete in pace nepotul meu drag te voi iubi mereu.
Denisa -Nu pot sa cred ca ai plecat asa repede dintre noi...Doamne deci nu imi vine sa cred ca ne-ai parasit ...Off ce viata ne dreapta ! De ce tocmai tu ? ...Doamnee erai asa tanar si zambaret. nu te voi uita niciodata ! Mereu vei avea locul tau special in sufletul meu. se para ca azi a fost ultima noastra zi petrecuta impreuna.
Dumnezeu să-l ierte şi încă odată trebuie spus atenţie tineri, cu viaţa nu e de jucat ! Mai bine mai mergi o gară decât să îţi rişti propria viaţă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5