Un ziarist bistriţean, ales de Viorica Dăncilă președinte al PSD Cluj

Comitetul Executiv Național al PSD a hotărât în miercuri seară demiterea președintelui interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra și numirea în locul său a jurnalistului bistriţean Liviu Alexa¸ fiul lui Ioan Alexa, bibliotecarul cu cea mai lungă carieră, ( 44 de ani) în serviciul Bibliotecii Judeţene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.
"I-am cerut tânărului Liviu Alexa, un singur lucru: să șteargă toate blaturile și înțelegerile transpartinice care au dus la situația dezastruoasă a PSD Cluj. La Cluj există o singură problemă: nemunca. Nu mai putem accepta ca rezultatele proaste să tragă în jos realizările colegilor din alte județe", a spus Dăncilă.
"Doamna preşedinte Viorica Dăncilă arată prin numirea mea că PSD este un partid viu, dornic să se reformeze şi să se îndrepe către tineri”, a declarat noul preşedinte al PSD Cluj.
"Nu am venit aici să preiau o organizaţie ce străluceşte, ci una care are rezultate dezastruoase. Vreau să creez o echipă care să muncească şi să crească la Cluj, lucru care nu s-a mai întâmplat de 15 ani", a anunţat Alexa.
Liviu Alexa s-a nascut in Bistrita şi este absolvent al Liceului "Andrei Muresanu". A candidat şi de primar la Cluj-Napoca. Acesta deține Ziar de Cluj, NCN TV Cluj, Presa Bună - rețea de ziare online care include și Știri de Bistrița.
Conform ziare.com, jurnalistii de la Newsweek Romania si G4Media au dezvaluit in ultimul an ca Alexa a avut mai multe contracte cu PSD, prin care a primit sume consistente de la partid. Investigatia Newsweek a scos la iveala sume primite de Alexa, prin firma sa Pagina Ciudatului SRL, 431.000 de lei (circa 93.000 de euro). G4 Media arata ca societatea ar fi incasat in 2018 1.293.000 de lei de la PSD.
La acel moment Alexa a avut o reactie: "Tovarasi, nu va mai chinuiti sa imi dati lectii de moralitate, ca mi se rupe in c** de voi si de ele, lectiile. Voi intelegeti ca avem contracte comerciale cu toate partidele? Voi intelegeti ca asta nu afecteaza independenta noastra editoriala si ca asta nu afecteaza independenta noastra editoriala si ca le-am dat-o sus celor din PSD de la Nasra din Cluj pana la Dragnea? Voi intelegeri ca cititi presa fara sa platiti un leu pentru asta? Nu va datoram nimic, papagalilor. Intre timp, papagalilor, noi facem audienta... Exact ce spera orice jurnalist: sa aiba public inteligent, nu tractoristi analfabeti ca voi".

Cu toate acestea, PNL si USR au spus ca nu au niciun fel de le legatura cu Alexa si publicatiile sale, transmite http://www.ziare.com.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]