Unic în judeţ! Părintele Liviuţ Tătar a pornit la colindat, alături de cei trei fii ai lui!

Având un mesaj ce vibrează pe corzile sufletului, colindele sunt cele care vestesc Naşterea Mântuitorului în ieslea sfântă. Din moşi-strămoşi colindăm pe la ferestrele creştinilor, ducând mai departe frumuseţea unică a obiceiurilor româneşti.

Atunci când Steaua Naşterii străluceşte pe cer, colindătorii aduc din partea lui Lerui-ler, prin glasul lor, colindul sfânt, fiind însoţiţi pe acorduri muzicale de cete de îngeri care preaslăvesc venirea în lume a celui mai iubit Prunc, micuţul Iisus. Nu poate fi decât o bucurie să vezi că îşi formează propria familie în dragoste pentru tradiţii, care împreună cu credinţa sunt cei doi stâlpi ai identităţii noastre.

A fost o bucurie pentru redacţia Răsunetul să primească colinda adusă de părintele Liviuţ Tătar din Dipşa. Împreună cu cei trei feciori ai lui, Andrei – masterand la Facultatea de Teologie a Universităţii din Cluj, Iustinian – elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu şi Mihai – elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare, părintele a colindat pe ritmuri de chitară. Ce bine au sunat împreună glasurile tatălui şi a copiilor, ce frumos a fost să asculţi o familie care ştie că în această lume în care dăm prea puţin sufletului nostru, asemenea clipe rămân unice.

De altfel, împreună cu doamna preoteasă Rodica Tătar, profesor la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare, sunt o adevărată familie model pentru comunitatea din Dipşa.

Le urăm sărbători fericite, le mulţumim pentru colind, Bunul Dumnezeu să le dea sănătate, bucurii împreună cu credincioşii şi le mulţumim pentru că timp de o oră redacţia Răsunetul a fost binecuvântată cu glasuri unice de colindători.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5