USR PLUS:Tura pe biciclete prin Bistrița ne-a făcut să înțelegem cât se poate de clar la ce dificultăți și pericole sunt expuși bicicliștii bistrițeni!

Tura pe biciclete prin Bistrița ne-a făcut să înțelegem cât se poate de clar la ce dificultăți și pericole sunt expuși bicicliștii bistrițeni.
Mult trâmbițata pistă de biciclete promisă și prezentată de Cristian Marius Niculae cu filmări din drone care ascund zonele de proastă calitate, nu este altceva decât un trotuar normal, refăcut prin asfaltare pe bani mulți. În 12 ani de administrație, PSD nu a reușit să pună la dispoziția bistrițenilor niște piste de biciclete la standarde europene, executând pe repede înainte în prag de alegeri, câțiva kilometri de așa zisă pistă de biciclete ce ne-a costat 3.5 MILIOANE de Euro, deși nu asigură condițiile minime necesare pentru o deplasare în siguranță.
De pe biciclete la pas prin Parcul Municipal Bistrița, pentru a sta de vorbă cu bistrițenii, tinerii candidați ai USR PLUS au avut parte de o zi provocatoare dar și plină de energie pozitivă. Oamenii își doresc o schimbare, un nou început pentru Bistrița și pentru județul nostru.
Pe 27 Septembrie votează informat!
Ne găsești pe poziția 4 la Consiliul Local Bistrița și pe poziția 8 la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.
#USRPLUS #OmCuOm #stradacustrada #27Septembrie #MergLaVot #Bistrita

Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200251

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5