USR va vota împotriva legii grațierii

Deputații USR au votat astăzi ordinea de zi a sesiunii extraordinare. Săptămâna aceasta vom vota respingerea legii privind grațierea unor pedepse și vor începe dezbaterile pentru abrogarea legii recursului compensatoriu și respingerea OUG 114 care a bulversat economia românească.

Legea privind grațierea este un proiect de lege prin care Guvernul PSD-ALDE voia, încă din momentul OUG 13, să-i scape de închisoare pe cei cu pedepse de pnă la 5 ani inclusiv. O lege nocivă prin care și-ar fi eliberat corupții din pușcărie.

De asemenea, în această sesiune vor începe dezbaterile și pentru abrogarea legii recursului compensatoriu. De la intrarea ei în vigoare, în vara anului 2017, aproape 19.000 de condamnați au fost eliberați înainte de termen, inclusiv 840 de criminali și 566 de violatori. Dintre cei eliberați, 1.300 s-au întors deja în penitenciare.

Tot de-a lungul sesiunii extraordinare se va vota și respingerea OUG 114 care a bulversat domenii esențiale din economia românească și a generat o creștere masivă a importurilor de gaz rusesc.

Toate proiectele au fost croite de PSD-ALDE fără niciun fel de studii de impact, fără să ia în considerare opiniile specialiștilor.
#FaraPenali

Comentarii

02/09/19 11:35
cititor

Ba DA ! Sa se dea " amnistie si gratiere " ... TUTUROR. Adica ori la toti, ori la niciunul ca asa este omeneste, crestin si constitutional , dar CINE RECIDIVEAZA dupa amnistie ori gratiere, sa fie " IMPUSCAT IN PUBLIC " ! Va garantez io ca
n-au sa " crape " decat vre-o 2-3-10... si o sa le intre spaima-n cioante mai ceva decat " intalnirea cu ursul " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5