Vaida Marsineta, preşedintele Femeilor Social Democrate din Bistriţa: Îl vom susţine pe Cristian Niculae, un om cinstit, pus în slujba comunităţii

Notarul Vaida Marsineta, noul preşedinte al Organizaţiei  Femeilor Social Democrate Bistriţa, le-a mulţumit colegilor pentru încrederea acordată în alegerea sa, menţionând că va lupta pentru promovarea unor politici care să vizeze egalitatea de şanse,  protecţia copiilor, a familiei, dar şi promovarea femeilor în structurile partidului.

         „Organizaţia Femeilor Social Democrate Bistriţa va face toate demersurile pentru consolidarea organizaţiei, a creşterii vizibilităţii în spaţiul politic şi public şi va participa activ în campanii. Ne vom axa pe acţiuni de caritate, de voluntariat. Doresc candidaţilor noştri la primării, la Consiliul Judeţean, la parlamentare, mult succes şi sunt convinsă că acest succes îl vom avea. Viceprimarul Cristian Niculae este un om cinstit, onest, pe care îl cunosc de foarte mulţi ani, care a renuţat la foarte multe şi s-a pus în sprijinul comunităţii. Ştim că nu este uşor, dar noi, Organizaţia de Femei,  îl vom susţine şi îi vom fi alături”, a transmis Marsineta Vaida.

         Liderul femeilor social-democrate din municipiul Bistriţa a menţionat că femei din întreaga lume deţin funcţii cheie din politică şi administraţie, chiar şi în România, deşi în urmă cu 10-20 de ani eram mult mai pesimişti.

„Întrebat de 8 martie, preşedintele Emil Radu Moldovan, în calitate de purtător de cuvânt al PSD, cum crede că va ajunge România să aleagă un preşedinte de ţară femeie, a răspuns că „nu în timpul vieţii sale”. „Nu cred că voi prinde în viaţă un astfel de moment  în care o femeie să fie aleasă preşedinteleţării sau a unui partid. Nu văd deschiderea partidelor politice sau ca România să aleagă preşedinte femeie, deşi sunt multe exemple de femei de succes  în zona de afaceri, de cercetare ştiinţifică. În politică se pare că e mai complicat”. Cred că astăzi răspunsul domnului preşedinte este diferit”, a menţionat aceasta, stârnind aplauzele colegilor. 

          Marsineta Vaida a fost aleasă şi în funcţia de vicepreşedinte al PSD Bistriţa. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5