„Vânătoare la ceaun” ediţia a - VI-a

Festivalul cinegetic gastronomic desfăşurat sub egida „Vânătoare la ceaun” de la Băile Figa a ajuns la cea de-a VI-a ediţie şi va avea loc pe data de 27 iunie.
„Start înscrierii echipelor la concursul de gătit carne de vânat şi promovare a culturii vânătoreşti la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Vânătoresc „Vânătoare la ceaun” de la Băile Figa (Beclean) ce va avea loc sâmbătă 27 iunie”, anunţă Sorin Gîrjan, organizatorul evenimentului.
Festivalul vânătoresc este este cuprins şi în acest an în programul Zilelor oraşului Beclean, ediţia 2015 şi propune celor interesaţi pe lângă secţiunea de preparate culinare vânătoreşti şi celelalte concursuri devenite tradiţionale şi anume, „Muget de cerb” (concursul de provocare a taurului de cerb aflat în perioada de împerechere, prin mijloace tradiţional vânătoreşti) şi cel dedicat maşinilor echipate pentru vânătoare, JAGER AUTO.
De asemenea, alte două rase de câini de vânătoare vor fi prezentate publicului la ediţia de anul acesta, Tekelul cu păr sârmos şi Copoiul ardelenesc.
Cei care doresc să se înscrie (locurile sunt limitate) la concursurile festivalului precum şi vânătorii care doresc să-şi prezinte câinii aparţinând celor două rase o pot face apelând 0745.255.093 şi 0785.079.059, Sorin Gîrjan. Termenul limită de înscriere este 18 iunie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5