MUGET DE CERB şi JAGER-AUTO la Festivalul Vânătoresc „VÂNĂTOARE LA CEAUN”

Festivalul Vânătoresc „VÂNĂTOARE LA CEAUN” de la Băile Figa / Beclean (Bistriţa-Năsăud) îşi va desfăşura cea de-a V-a ediţie sâmbătă 28 Iunie 2014 începând cu ora 09,00.
În cadrul festivalului pot fi admirate expoziţii cu caracter vânătoresc (trofee, obiecte de artizanat de inspiraţie vânătorească, fotografii şi obiecte de artă cu tematică cinegetică) dar, va avea loc şi prezentarea a două dintre cele mai apreciate rase de câini de vânătoare : Limierul Bavarez şi Bracul German cu Păr Sârmos. Câini de excepţie aparţinând acestor două rase vor oferi celor prezenţi interesante demonstraţii de lucru.
Desigur, din programul festivalului nu vor lipsi cele două deja consacrate concursuri: concursul pe echipe de gătit la ceaun carne de vânat şi promovarea culturii vânătoreşti, dar şi concursul individual de provocare din mijloace tradiţional vânătoreşti a taurului de cerb aflat în perioada boncănitului , MUGET DE CERB .
Pentru prima oară se include în festival secţiunea de concurs JAGER-AUTO, competiţia celei mai bine dotate şi inspirat pregătite dintre maşinile aparţinând vânătorilor şi destinate folosirii la vânătoare.
Pentru înscrierea la oricare dintre secţiunile Festivalului (data limită de înscriere fiind 20 Iunie 2014) dar şi pentru detalii suplimentare vă puteţi adresa Domnului Sorin Gîrjan (tel.0745.255093 şi 0785.079059), Preşedintele Festivalului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5