Varianta Ocolitoare SUD a Municipiului Bistrița a intrat în linie dreaptă

Varianta Ocolitoare SUD a Municipiului Bistrița a intrat în linie dreaptă prin lansarea achiziției studiului de fezabilitate.

"În luna aprilie a acestui an am participat alături de o echipă mixtă de specialiști, reprezentanți ai Consiliului Județean, CNAIR, Primăriei Livezile, Primăriei Budacu de Jos și a Primăriei Municipiului Bistrița la analiza unei noi variante de Centură Ocolitoare a municipiului Bistrița pentru identificarea celei mai bune soluții. Traseul propus: DN 17 - Sărățel - Monariu - Budacu de Jos - Jelna - Ghinda - Livezile. În data de 01.08.2019 a fost publicată în SICAP documentația privind achiziția elaborării studiului de fezabilitate a variantei ocolitoare a municipiului. Mai mult decât atât, se va lansa în data de 15.08.2019 achiziția publică privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului, anunțată la Bistrița, de domnul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc " declară Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

Comentarii

13/08/19 09:42
Vizitator

Aici Cristian Niculae cunoscut si sub numele Wannabe, nu are nici un merit. Centura ocolitoare a Municipiului Bistrița, cât si varianta de ocolire a orasului Beclean sunt incluse in proiectul “AUTOSTRADA NORDULUI”. Este vorba de initiativa deputatului Ionut Simionca privind strângerea de semnături pentru a grăbi dezbaterea si respectiv votul legii “AUTOSTRADA NORDULUI” în Camera Deputaților, după ce aceasta a trecut de Senat. Prin urmare, Autostrada Nordului reprezintă un proiect de infrastructură extrem de important pentru judetul Bistrița-Năsăud, fapt pentru care lucrările pe tronsonul care traversează judetul ar trebui demarate cu prioritate. Vezi:http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2019/200/00/3/em203.pdf

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5