Vasile Şut: Alte tronsoane de drum au intrat în asfaltare la Tiha Bârgăului! Sunt 5 proiecte de modernizare a drumurilor, cu peste 43 km!

Alte tronsoane de drum au intrat în asfaltare! Avem în diferite stadii de execuție cinci proiecte care vizează asfaltarea unor tronsoane de drum din comuna noastră. În total sunt în execuție peste 43 de kilometri de drumuri, valoarea acestora depășind 35 de milioane de lei (350 miliarde lei vechi), anunţă primarul Vasile Şut de la Tiha Bârgăului.

Potrivit edilului comunei, după ce au fost făcute lucrările de artă, rigolele și șanțurile de scurgere, vineri a fost turnat și primul strat de asfalt în Mureșenii Bârgăului, pe strada Blaju Vechi. Luni, s-au asfaltat străzile La Gicanu și La Gordon, iar marţi - La Cimitir și La Gâvan. Lucrările de asfaltare continuă zilele viitoare pe Ulița Morii și Poșta Veche.

"Alte lucrări de asfaltare urmează să fie efectuate în Tureac pe străzile la Grațian, Valea Șutenilor și la Cimitir. Mai avem și alte proiecte în execuție despre care am să vă spun zilele viitoare.

Avem nevoie de infrastructură, de drumuri moderne și vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și înțelegere. Știu că lucrările creează un disconfort până la finalizarea investițiilor, însă mă bucur că am reușit să ajungem aici. Este normalitatea care trebuie să existe în fiecare sat", precizează Vasile Şut, într-o informare pentru comunitate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5