Vezi cine sunt cei şase elevi din Bistriţa-Năsăud care primesc câte 1000 de lei de la Guvern!

Absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a (EN VIII) și la examenul național de Bacalaureat din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanțelor realizate. Potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2017.

 

Vor beneficia de aceste stimulente 137 de absolvenți de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, respectiv 497 de absolvenți de clasa a VIII-a care au finalizat EN VIII cu media 10.

 

La nivelul judeţului nostru, sunt şase elevi care vor primi aceste stimulente financiare. Este vorba despre absolvenţii  Antonia Adelina Avram de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” MaieruRuxandra Brehar de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, Diana Nicoleta Drăguş de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” BistriţaDiana Mioara Emrich de la Şcoala Gimnazială nr. 1 BistriţaVasile Alexandru Ivan de la Şcoala Gimnazială Romuli şi Roxana Steluţa Şanta de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa.

         În judeţul nostru, nu a fost nicio media de 10 la Bacalaureat, cea mai mare medie fiind 9,96, adjudecată de trei eleve.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5