Vezi cui și-a donat ziua de naștere un bistriţean

Echipa Centrului de Resurse și Referință în Autism ”Micul Prinț” Bistrița îi mulțumește bistrițeanului Alin Salvan care și-a donat ziua de naștere în beneficiul Asociației Autism Europa Bistrița.
Proiectul „Îmi donez Ziua de naştere Centrului de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistria”, iniţiat de Alin, i-a determinat pe prietenii lui să doneze în decurs de o lună 1400 de lei Asociației Autism Europa Bistriţa, bani ce vor fi folosiți pentru achiziţionarea de cadouri de Crăciun pentru copii şi terapia beneficiarilor Centrului.
Activitatea noastră este posibilă și datorită prietenilor care ni se alătură și ne susțin. Aşa că, Alin Salvan speră că exemplul său va fi urmat şi de alţi bistriţeni.
Asociația Autism Europa Bistrița oferă de la înființare, din anul 2007, servicii de informare, conștientizare, consiliere și educare, organizare de cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist, al familiilor acestora, al specialiștilor și al comunității. Din 2009, în cadrul Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț al AAE, se desfășoară zilnic activități de terapie de recuperare, integrare socio-școlară și consiliere psihologică pentru copii cu tulburări din spectrul autist și tulburări conexe din Bistrița-Năsăud și județele învecinate. Asociația a derulat numeroase proiecte educaționale și a încheiat parteneriate cu toate instituțiile publice locale relevante, oferind servicii integrate de recuperare, consiliere și incluziune socială atât beneficiarilor direcți cât și familiilor și cercului social în care aceștia trăiesc. AAE militează activ pentru integrarea copiilor cu TSA în învățământul de masă și a înființat în 2012 prima revistă de specialitate în domeniul autismului: 2 Elefanți - o Revistă despre autism. Este membră FEDRA - Federația pentru Drepturi și Resurse pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist din 2012. De asemenea, derulează sistematic proiectul Premiile Antidiscriminare Învăţăm împreună”, premiind carele didactice care integrează copii cu tulburări din spectrul autist în învăţământul de masă.

Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micup Prinţ Bistiţa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5