Vezi cum îşi petrece preşedintele Radu Moldovan sărbătorile de iarnă!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud va petrece Crăciunul alături de familie, iar în noaptea trecerii dintre ani va fi alături de prietenii săi la un restaurant din Bistriţa, dar şi pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

         “În seara de Crăciun, voi sta acasă, în mod obligatoriu, împreună cu familia, o dată pe an, de fapt de două ori, de Înviere şi de Crăciun. Va veni acasă şi fratele mai mic din Franţa şi, mai pe înserate, mă voi duce cu ceilalţi doi fraţi să o colindăm pe mama mea. Apoi mă întorc acasă şi aştept colindătorii. De a doua zi, la lucru, la manifestări în judeţ”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.

         De Revelion, Emil Radu Moldovan va fi în Bistriţa, alături de prieteni, la un restaurant pe care încă nu l-a ales, iar la miezul nopţii va ajunge pe Pietonal pentru a închina un pahar de şampanie alături de bistriţeni.

         De concediu nici nu vine vorba, a remarcat preşedintele Moldovan, pentru că trebuie pregătit bugetul pentru 2015, dar şi multe alte proiecte administrative.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5