Vezi lista președinților și locțiitorilor din cele 313 secții de votare din Bistrița-Năsăud!

La finele săptămânii, au fost desemnați președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare constituite pentru alegerile parlamentare din anul 2016 și a locțiitorilor acestora în Circumscripția Electorală Județeană nr.6 Bistrița-Năsăud.

Vezi lista http://www.prefecturabn.ro/pref/portal.nsf/AllByUNID/Presedinti-si-locti...

În zilele de 6 şi 7 decembrie 2016 sunt programate şedinţele de instruire pentru preşedinţii şi locţiitorii  birourilor electorale ale secţiilor de votare, organizate de Biroul Judeţean Bistriţa-Năsăud al Autorităţii Electorale Permanente împreună cu Biroul Electoral al Circumscripţiei nr. 6 judeţul    Bistriţa-Năsăud şi Instituţia Prefectului – judeţul Bistriţa-Năsăud.

Noile reglementãri ale Guvernului au făcut ca mai ales locurile de președinti, loctiitori și operatori de date, dar și cele de membri ai secțiilor de votare la viitoare alegeri să devină extrem de atractive din punct de vedere financiar. Astfel, președintii Biroului Electoral Central, cei ai birourilor electorale de circumscripție, locțiitorii lor și membrii birourilor electorale de circumscripție vor primi o indemnizație de 85 de lei pentru fiecare zi de activitate.

Personalul tehnic auxiliar al birourilor electorale și statisticienii vor primi o indemnizație de 65 de lei pentru fiecare zi de activitate, cu excepția informaticienilor, care vor primi aceeași sumã pentru fiecare zi, dar nu mai mult de cinci zile.

Presedintele biroului electoral al secțiilor de votare și locțiitorul acestuia vor primi câte o indemnizație de 150 de lei pentru fiecare zi de activitate, dar nu mai mult de cinci zile, în vreme ce operatorul de calculator al biroului electoral al sectiei de votare va primi o indemnizație de 150 de lei pentru fiecare zi de activitate, dar nu mai mult de cinci zile. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5