Vezi locurile de muncă din Europa prin reţeaua EURES!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud a dat publicităţii oferta locurilor de muncă din străinătate, intermediate prin reţeaua EURES, valabilă la nivelul întregii ţări. “Persoanele interesate să ocupe un job în spaţiul European pot accesa portalul EURES, şi anume https://ec.europa.eu/eures, sau adresa de mail: http://eures.anofm.ro/ unde pot vizualiza toate posturile vacante”, precizează directorul executive al AJOFM BN, Otilia Râpan.

Astfel, pentru Franţa, sunt disponibile trei posturi de kinetoterapeut (salariu între 2100 şi 2200 euro/lună), iar în Germania se caută patru operatori maşini mase plastice (extrudere, turnare, injecţie). Angajatorii din Austria au la dispoziţie zece muncitori calificaţi în domeniul forestier (contract de muncă pe durata de 6 luni).

Pentru Norvegia, oferta include un post de manager hotel (circa 4000 euro brut/luna), un post de excavatorist (salariu între 21 şi 25 euro brut/oră) şi un post de inginer construcţii civile (salariu între 28 şi 35 euro brut/oră). În Suedia, este ofertat un post de tehnician în industria laptelui, calificat şi cu vechime în domeniu între 2 şi 5 ani. În Slovacia, oferta înclude şase posturi de lucrător la maşini de cusut, salariul lunar nedepăşind 340 euro. În Cehia, sunt disponibile 15 locuri de şlefuitor, pilitor, pentru cei calificaţi în meseria de lăcătuş mecanic ori de strungar ( fontă), salariul variind între 450 şi 1000 euro net / lună, dar şi un post de cercetător postdoctoral, pentru un absolvent de studii superioare în domeniul ştiintelor naturale sau tehnice axate pe ingineria materialelor.

Angajatorii din Olanda vor doar ingineri – în utilaje tehnologice, chimie, construcţii civile şi industriale, mecanică sau de proiecte – nefiind precizate date despre salarizare, în timp ce Belgia are locuri vacante pentru analist programator şi manager de proiect.
Pentru cei interesaţi de ţările baltice, în Estonia sunt zece posturi pentru sudor, salariul oferit fiind de 13 euro brut / oră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5