După decesul primarului Constantin Rusu,

Viața merge mai departe la Ciceu Giurgești: decolmatări și asfaltări, pe rol

Viața merge mai departe pentru comuna Ciceu Giurgești, după momentele de cumpănă ivite la trecerea spre cele veșnice a primarului Constantin Rusu. Până la organizarea alegerilor, frâiele administrative au fost preluate de către viceprimarul Vasile Iuga, cel care se ocupă acum de gestionarea proiectelor și a problemelor cu care se confruntă localitățile componente.
Trecute de faza licitațiilor, două proiecte administrative sunt pe cale să se materializeze în comuna Ciceu Giurgești, cu fonduri din afara bugetului local. Unul dintre acestea presupune o investiție de 200.000 de euro, bani europeni accesați prin Grupul de Acțiune Locală, parte din “Ținutul haiducilor”, pentru decolmatarea și regularizarea Văii Podului (inclusive turnarea de beton pe 200 de metri). Cealaltă inițiativă se referă la asfaltarea de ulițe laterale în Ciceu Giurgești, cu 3,6 milioane de lei, fonduri guvernamentale obținute în baza Ordonanței de Urgență 28.
Nici planurile pe termen scurt nu lipsesc: odată aducțiunea de apă încheiată și branșamentele făcute, urmează canalizarea la Ciceu Giurgești și Dumbrăveni, asfaltarea străzilor laterale la Dumbrăveni, Masterplanul cu rețea de apă la Dumbrăveni și depunerea, în primăvară, a unui proiect european pe Măsura 322.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5